Previous
Next

OXIDATION - patinointiaineet

OXIDATION valikoimasta löytyy patinointiaineita, joilla voit toteuttaa erottuvaa viimeistelyä. IRONIC – ruostemaali ja VERDERAME – kuparimaali tuotteilla teet aitoa patinapintaa helposti. Yhdistettyinä muihin efektimaaleihin ja sisustuslaasteihin, vain mielikuvitus on luovuuden rajana. Tuotteet ovat yksinkertaisia käyttää ja näillä tuotteilla teet helposti eloisaa sisustuspintaa. Soveltuvat suojakäsiteltyinä myös kovemman kulutuksen alueelle.

Tutustu upeaan tuotevalikoimaan. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

IRONIC
ruostemaali

Aidosti hapettuva ruoste-efektimaali. Tällä tuotteella luot aitoa ruostepintaa helposti. Selkeä ja yksinkertainen asennus. Uniikkia pintaa. Hinta alk. 19 € / m2.
 

VERDERAME
kuparimaali

Aidosti hapettuva kupari-efektimaali. Tällä tuotteella luot aitoa patinoitua kuparipintaa helposti. Selkeä ja yksinkertainen asennus. Uniikkia pintaa.
Hinta alk. 17 € / m2.

ZEUS
efektimaali

Metallinhohteinen efektimaali, hopea, kulta ja platinan sävyissä. Voidaan myös sävyttää. Sopii esim. IRONIC – ruostemaalin kanssa. Monikäyttöinen tuote – asennusohje.
Hinta alk. 19 € / m2

Inspiraatio hukassa?

OXIDATION MOODBOARD

Kiinnostuitko?

Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin lisätiedusteluihin. Nopeiten saat meihin yhteyden soittamalla suoraan asiakaspalvelunumeroon:
045 345 2345

Voit myös lähettää meille viestin ohessa olevalla lomakkeella. Lähetä viestillä lisätiedustelu, tarjouspyyntö tai tilaus!

HUOM! Toimitamme tuotteita myös suoraan työmaalle tai vaikka kotiovellesi. Toimitusrahti alk. 20€.

Myynti – sivuilta löydät lisätietoja miten voit hankkia tuotteita. Sivuilta löytyvät myös jälleenmyyjien yhteystiedot.

Lähetä meille viesti.