Previous slide
Next slide

OXIDATION - efektimaalit

OXIDATION – efektimaaleilla voit toteuttaa erottuvaa viimeistelyä! IRONIC – efektimaalilla teet aitoa ruostepintaa  ja VERDERAME – efektimaalilla teet aidosti hapettuvaa kuparimaalipintaa! Voit yhdistellä OXIDATION – efektimaaleja muiden Novacolor pinnoitteiden kanssa, esim. ZEUS – efektimaalien ja eri sisustuslaastien kanssa. Tuotteet ovat yksinkertaisia ja turvallisia käyttää ja siksi näillä tuotteilla teet helposti erottuvaa sisustuspintaa. Tuotteet soveltuvat suojakäsiteltyinä myös kovemman kulutuksen alueelle ja jopa ulkokäyttöön!

Tutustu upeaan tuotevalikoimaan. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

ironic-ruoste-efektimaali-ruostemaali-kansikuva

IRONIC - ruoste-efektimaali

Aidosti hapettuva ruoste-efektimaali. Tällä tuotteella luot aidosti ruosteista pintaa helposti. Selkeä ja yksinkertainen asennus. Voit itse päättää kuinka paljon haluat ruostuttaa pintaa. Jokainen pinta on uniikki! Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. 
Hinta alk. 24 € / m2. 

Vinkki: Yhdistele eri pintoihin aitoa ruoste-efektiä!

Katso video

VERDERAME - kupari-efektimaali

Aidosti hapettuva kupari-efektimaali. Tällä tuotteella luot aitoa patinoitua kuparipintaa helposti. Selkeä ja yksinkertainen asennus. Voit itse päättää kuinka paljon haluat hapettaa pintaa. VERDERAME  voi myös sävyttää. Uniikkia pintaa!
Hinta alk. 18 € / m2.

Vinkki: Yhdistele eri pintoihin aitoa kupari-efektiä!

Katso video

ZEUS - efektimaali

Metallinhohteinen efektimaali, hopea, kulta ja platinan sävyissä. Voidaan myös sävyttää. Sopii esim. IRONIC – ruostemaalin kanssa. Monikäyttöinen tuote. Hinta alk. 19 € / m2

Vinkki: Yhdistele eri pintoihin metallista efektiä!

Inspiraatio hukassa?