Previous
Next

OXIDATION - patinointiaineet

OXIDATION patinointiaineilla voit toteuttaa erottuvaa viimeistelyä! IRONIC – ruoste-efektimaalilla teet aitoa ruostepintaa  ja VERDERAME – kuparimaalilla teet aidosti hapettuvaa kuparimaalipintaa!

Voit yhdistellä OXIDATION patinointiaineita muiden Novacolor pinnoitteiden kanssa, esim. ZEUS – efektimaalien ja eri sisustuslaastien kanssa. Tuotteet ovat yksinkertaisia ja turvallisia käyttää ja siksi näillä tuotteilla teet helposti erottuvaa sisustuspintaa. Tuotteet soveltuvat suojakäsiteltyinä myös kovemman kulutuksen alueelle ja jopa ulkokäyttöön!

Tutustu upeaan tuotevalikoimaan. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

IRONIC
ruostemaali

ironic-ruoste-efektimaali-ruostemaali-kansikuva

Aidosti hapettuva ruoste-efektimaali. Tällä tuotteella luot aitoa ruostepintaa helposti. Selkeä ja yksinkertainen asennus. AITOA RUOSTE PINTAA!  Hinta alk. 24 € / m2. 

VERDERAME
kuparimaali

Aidosti hapettuva kupari-efektimaali. Tällä tuotteella luot aitoa patinoitua kuparipintaa helposti. Selkeä ja yksinkertainen asennus. Uniikkia pintaa.
Hinta alk. 18 € / m2.

ZEUS
efektimaali

Metallinhohteinen efektimaali, hopea, kulta ja platinan sävyissä. Voidaan myös sävyttää. Sopii esim. IRONIC – ruostemaalin kanssa. Monikäyttöinen tuote.
Hinta alk. 19 € / m2

Inspiraatio hukassa?