Previous
Next

WALL2FLOOR - mikrosementti

Laadukas, kestävä ja aito mikrosementtipinnoite kuiviin ja kosteisiin tiloihin.

AITO MIKROSEMENTTI

Wall2Floor – mikrosementti on mineraalinen sisustuslaastipinnoite, joka soveltuu kuiviin ja kosteisiin tiloihin, seiniin ja lattioihin. Saumaton pinta tekee tilasta harmonisen. Aito mikrosementti erottuu edukseen keinotekoisista sisustuslaasteista erityisesti ulkonäön osalta. Wall2Floor – mikrosementtipinnoitteen kestävyys ja toimivuus, yhdessä upean ulkonäön kanssa, tekee tuotteen erityisen sopivaksi laadukkaisiin sisustuksiin.

LAADUKAS JA KESTÄVÄ

Wall2Floor – pinnoitusmenetelmästä löytyy kaikki materiaalit esimerkiksi vanhan laatoituksen päälleLaadukkaat pohjustuslaastit tasoittavat ja piilottavat saumat ja tekevät kovan ja kestävän alustan Wall2Floor – mikrosementille. Tutustu tuotteisiin TUOTEKORTIN, VÄRIKARTTOJEN ja ASENNUSOHJEIDEN avulla.
Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotetta koskeviin kysymyksiin!

Hinta alkaen 27 €/m2

TYYLIKÄS

WALL2FLOOR – mikrosementti on ihanteellinen järjestelmä sekä perinteiseen että moderniin sisustamiseen, tyylikkään vivahteikkaiden pintojen ja materiaalin tekstuurien ansiosta.

MONIPUOLINEN

WALL2FLOOR – mikrosementti on monikerroksinen järjestelmä, joka mahdollistaa erilaisten pintojen saumattoman viimeistelyn arkkitehtuurin uusimpien suuntausten mukaisesti.

MODERNI

WALL2FLOOR – mikrosementillä teet aitoja pintoja, ei koskaan samaa, joka tuo meidät takaisin olennaiseen ulottuvuuteen, jossa todellinen ylellisyys on luonnollinen tyyllikkyys.

MADE IN ITALY

WALL2FLOOR on aito italialainen tuote. Tyylin lisäksi laadun takeena on ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu valmistaja Novacolor Srl.

MYÖS KOSTEISIIN TILOIHIN

WALL2FLOOR – mikrosementti on ihanteellinen pinnoitusjärjestelmä sekä perinteiseen että moderniin sisustamiseen, tyylikkään vivahteikkaiden pintojen ja materiaalin tekstuurien ansiosta. Tuote soveltuu myös kosteisiin tiloihin.

OIKEAT POHJUSTEET

WALL2FLOOR pohjustemateriaalit soveltuvat erilaisille alustoille. Järjestelmä voidaan asentaa myös ehjän vanhan laatoituksen päälle.

TYYLIKÄS MIKROSEMENTTI

WALL2FLOOR monipuoliset värit ja viimeistelytuotteet mahdollistavat rauhallisen tai eloisan pinnan tekemisen.

KESTÄVÄ VIIMEISTELY

Laadukkaat ja teknisesti toimivat CF – suojalakat varmistavat pinnoitusjärjestelmän vedenpitävyyden. Tyylin lisäksi laadun takeena on ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu valmistaja Novacolor Srl.

MONIPUOLINEN

WALL2FLOOR – mikrosementti mahdollistaa erilaisten pintojen saumattoman viimeistelyn arkkitehtuurin uusimpien suuntausten mukaisesti. WALL2FLOOR – mikrosementillä viimeistelet erilaiset tilat tyylikkäiksi, yksityiset ja julkiset tilat, WC-tilat, spa ja wellness alueet, toimistot, ravintolat, hotellit, jne.

WALL2FLOOR VÄRIT

Ohessa kuvatut perussävyt ovat pelkästään ohjeellisia. Värien oikea tarkastelu on suositeltavaa tehdä aidosta mallipalasta oikeassa valaistuksessa. Perusvärien lisäksi tuotteeseen on saatavilla räätälöityjä sävyjä.

ASENNUSVIDEO 1 – LATTIA – BETONIALUSTA

1. POHJUSTUS: Decofix / Rasal+Epoxy Binder + verkko  /  Rasal
2. PINTALAASTI: Wall2Floor Top Coat – mikrosementti, 2 kerrosta.
3. VIIMEISTELY: Clear Finish – suojalakka

ASENNUSVIDEO 2 – LATTIA – LAATAN PÄÄLLE

1. POHJUSTUS: Athena / Rasal+Epoxy Binder + verkko /  Rasal
2. PINTALAASTI: Wall2Floor Top Coat – mikrosementti, 2 kerrosta.
3. VIIMEISTELY: Clear Finish Countertop – suojalakka

ASENNUSVIDEO 3 – LATTIA – LAATAN PÄÄLLE – PATINALLA

1. POHJUSTUS: Athena / Rasal+Epoxy Binder + verkko  /  Rasal
2. PINTALAASTI: Wall2Floor Top Coat – mikrosementti, 2 kerrosta.
3. VIIMEISTELY: W2F Patina / Clear Finish Countertop – suojalakka1. 

Inspiraatio hukassa?

Kiinnostuitko?

Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin lisätiedusteluihin. Nopeiten saat meihin yhteyden soittamalla suoraan asiakaspalvelunumeroon:
045 345 2345

Voit myös lähettää meille viestin ohessa olevalla lomakkeella. Lähetä viestillä lisätiedustelu, tarjouspyyntö tai tilaus!

HUOM! Toimitamme tuotteita myös suoraan työmaalle tai vaikka kotiovellesi. Toimitusrahti alk. 20€.

Myynti – sivuilta löydät lisätietoja miten voit hankkia tuotteita. Sivuilta löytyvät myös jälleenmyyjien yhteystiedot.

Lähetä meille viesti.