WALL2FLOOR - mikrosementti

WALL2FLOOR – mikrosementti

Laadukas, kestävä ja aito mikrosementtipinnoite kuiviin ja kosteisiin tiloihin.

AITO MIKROSEMENTTI

Wall2Floor – mikrosementti on mineraalinen sisustuslaastipinnoite, joka soveltuu kuiviin ja kosteisiin tiloihin, seiniin ja lattioihin. Aito mikrosementti erottuu edukseen keinotekoisista sisustuslaastipinnoitteista, erityisesti ulkonäön osalta. Wall2Floor – mikrosementtipinnoitteen kestävyys ja toimivuus, yhdessä upean ulkonäön kanssa, tekee tuotteesta erityisen sopivan laadukkaisiin sisustuksiin.

LAADUKAS JA KESTÄVÄ

Wall2Floor – mikrosementti pinnoitusmenetelmästä löytyy kaikki materiaalit esimerkiksi vanhan laatoituksen päälle. Laadukkaat pohjustuslaastit tasoittavat ja piiloittavat saumat ja tekevät kovan ja kestävän alustan Wall2Floor – mikrosementille. Tutustu tuotteeseen tuotekortin, värikartan ja asennusohjeen avulla. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotetta koskevin kysymyksiin.

Wall2Floor hinnat alkaen 28€/m2.

Novacolor Wall2Floor FI Esite 2018 kansikuva
TYYLIKÄS

WALL2FLOOR – mikrosementti on ihanteellinen järjestelmä sekä perinteiseen että moderniin sisustamiseen, tyylikkään vivahteikkaiden pintojen ja materiaalin tekstuurien ansiosta.

MONIPUOLINEN

WALL2FLOOR – mikrosementti on monikerroksinen järjestelmä, joka mahdollistaa erilaisten pintojen saumattoman viimeistelyn arkkitehtuurin uusimpien suuntausten mukaisesti.

Novacolor Wall2Floor -mikrosementti FI Esite 2018 sivu 1
MODERNI

WALL2FLOOR – mikrosementillä teet aitoja pintoja, ei koskaan samaa, joka tuo meidät takaisin olennaiseen ulottuvuuteen, jossa todellinen ylellisyys on luonnollinen tyylikkyys.

MADE IN ITALY

WALL2FLOOR on aito italialainen tuote. Tyylin lisäksi laadun takeena on ISO 9001 sertifioitu valmistaja Novacolor Srl.

Novacolor Wall2Floor -mikrosementti FI Esite 2018 sivu 4
SOVELTUU MYÖS KOSTEISIIN TILOIHIN

WALL2FLOOR – mikrosementti on ihanteellinen järjestelmä sekä perinteiseen että moderniin sisustamiseen, tyylikkään vivahteikkaiden pintojen ja materiaalin tekstuurien ansiosta. Tuote soveltuu myös kosteisiin tiloihin.

OIKEAT POHJUSTEET

WALL2FLOOR pohjustemateriaalit soveltuvat erilaisille alustoille. Järjestelmä voidaan asentaa myös ehjän vanhan laatoituksen päälle.

Novacolor Wall2Floor -mikrosementti FI Esite 2018 sivu 7
TYYLIKÄS MIKROSEMENTTI

WALL2FLOOR monipuoliset värit ja viimeistely tuotteet mahdollistavat rauhallisen tai eloisan pinnan tekemisen.

KESTÄVÄ VIIMEISTELY

Laadukkaat ja teknisesti toimivat CF -suojalakat varmistavat järjestelmän vedenpitävyyden. Tyylin lisäksi laadun takeena on ISO 9001 sertifioitu valmistaja Novacolor Srl.

Novacolor Wall2Floor -mikrosementti FI Esite 2018 sivu 6
MONIPUOLINEN

WALL2FLOOR – mikrosementti mahdollistaa erilaisten pintojen saumattoman viimeistelyn arkkitehtuurin uusimpien suuntausten mukaisesti. WALL2FLOOR – mikrosementillä viimeistelet erilaiset tilat tyyllikkäiksi niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin. WC -tilat, Spa ja Wellness tilat, toimistot, ravintolat, hotellit, jne.

Novacolor Wall2Floor -mikrosementti FI Esite 2018 sivu 8
WALL2FLOOR PERUSVÄREJÄ

Ohessa kuvatut perussävyt ovat pelkästään ohjeellisia. Värien oikea tarkastelu on suositeltavaa tehdä aidosta mallipalasta suorassa auringonvalossa. Perusvärien lisäksi tuotteeseen on saatavilla myös räätälöityjä sävyjä. WALL2FLOOR VÄRIKARTTA

LISÄTIETOJA

Kysy lisää tuotteesta ja sen soveltuvuudesta asiakaspalvelusta: info@novacolor.fi / 045 345 2345