Previous
Next

WALL2FLOOR TOP COAT - sisustuslaastit

Laadukkaat, kestävät ja saumattomat sisustuslaastit kuiviin ja kosteisiin tiloihin.

TOP COAT WATERPROOF - epoksilaasti

WATERPROOF – epoksilaasti on sisustuslaasti, joka soveltuu erityisesti kosteisiin tiloihin, seinä ja lattiapintoihin. Saumaton pinta on harmoninen. WATERPROOF – epoksilaasti on pinnaltaan vähäeleinen. WALL2FLOOR TOP COAT WATERPROOF pinnoitteen kestävyys ja toimivuus, yhdessä upean ulkonäön kanssa, tekee tuotteen erityisen sopivaksi laadukkaisiin sisustuksiin kosteissa tiloissa. Kysy lisätietoja tuotteesta ja pyydä tarjous!

TOP COAT FINE ja STANDARD - aito mikrosementti

TOP COAT FINE ja STANDARD – mikrosementit ovat aito mineraalisia sisustuslaasteja, jotka soveltuvat seiniin ja lattioihin. Saumaton pinta tekee tilasta harmonisen. Aito mikrosementti erottuu edukseen keinotekoisista sisustuslaasteista erityisesti ulkonäön osalta. Molipuolinen valikoima erilaisia viimeistelyaineita mahdollistaa laajan kirjon uniikkeja WALL2FLOOR DECORATIVE pinnoituksia. WALL2FLOOR TOP COAT – mikrosementtipinnoitteiden kestävyys ja toimivuus, yhdessä upean ulkonäön kanssa, tekee tuotteet erityisen sopiviksi erottuvaan viimeistelyyn.

LAADUKAS JA KESTÄVÄ

WALL2FLOOR TOP COAT– pinnoitusmenetelmästä löytyy kaikki materiaalit esimerkiksi vanhan laatoituksen päälleLaadukkaat pohjustuslaastit tasoittavat, piilottavat saumat ja tekevät kovan ja kestävän alustan WALL2FLOOR TOP COAT – sisustuslaasteille. Tutustu tuotteisiin TUOTEKORTIN, VÄRIKARTTOJEN ja ASENNUSOHJEIDEN avulla.
Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotetta koskeviin kysymyksiin!

Hinta alkaen 48 €/m2

TYYLIKÄS

WALL2FLOOR TOP COAT – sisustuslaastit on ihanteellinen järjestelmä sekä perinteiseen että moderniin sisustamiseen, tyylikkään vivahteikkaiden pintojen ja materiaalin tekstuurien ansiosta.

MONIPUOLINEN

WALL2FLOOR TOP COAT – sisustuslaastit on monikerroksinen järjestelmä, joka mahdollistaa erilaisten pintojen saumattoman viimeistelyn arkkitehtuurin uusimpien suuntausten mukaisesti.

MODERNI

WALL2FLOOR TOP COAT – sisustuslaastilla teet aitoja laastipintoja, ei koskaan samanlaista. Tämä tuo meidät takaisin olennaiseen ulottuvuuteen, luonnolliseen tyylikkyyteen, jossa on todellinen ylellisyys.

MADE IN ITALY

WALL2FLOOR TOP COAT – sisustuslaastit on aitoja italialainen tuotteita. Tyylin lisäksi laadun takeena on ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu valmistaja Novacolor Srl.

MYÖS KOSTEISIIN TILOIHIN

WALL2FLOOR TOP COAT – sisustuslaastit soveltuvat myös kosteisiin tiloihin. Tutustu uuteen WATERPROOF – epoksipohjaiseen sisustuslaastiin!

OIKEAT POHJUSTEET

WALL2FLOOR – pohjustemateriaalit soveltuvat erilaisille alustoille. Järjestelmä voidaan asentaa myös ehjän vanhan laatoituksen päälle.

TYYLIKÄS SISUSTUSLAASTI

WALL2FLOOR TOP COAT – sisustuslaastien monipuoliset värit ja viimeistelytuotteet mahdollistavat rauhallisen tai eloisan pinnan tekemisen.

KESTÄVÄ VIIMEISTELY

Laadukkaat ja teknisesti toimivat CF – suojalakat varmistavat pinnoitusjärjestelmän vedenpitävyyden. Tyylin lisäksi laadun takeena on ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu valmistaja Novacolor Srl.

MONIPUOLINEN

WALL2FLOOR TOP COAT – sisustuslaastit mahdollistavat erilaisten pintojen saumattoman viimeistelyn arkkitehtuurin uusimpien suuntausten mukaisesti. WALL2FLOOR TOP COAT – sisustuslaasteilla viimeistelet erilaiset tilat tyylikkäiksi, esim. yksityiset ja julkiset tilat, WC-tilat, spa ja wellness alueet, toimistot, ravintolat, hotellit, jne.

WALL2FLOOR TOP COAT VÄRIT

Ohessa kuvatut perussävyt ovat pelkästään ohjeellisia. Värien oikea tarkastelu on suositeltavaa tehdä aidosta mallipalasta oikeassa valaistuksessa. Perusvärien lisäksi tuotteeseen on saatavilla myös räätälöityjä sävyjä.

ASENNUSVIDEO 1 – LATTIA – BETONIALUSTA

1. POHJUSTUS: Decofix / Rasal+Epoxy Binder + verkko  /  Rasal
2. PINTALAASTI: Wall2Floor Top Coat – mikrosementti, 2 kerrosta.
3. VIIMEISTELY: Clear Finish – suojalakka

ASENNUSVIDEO 2 – LATTIA – LAATAN PÄÄLLE

1. POHJUSTUS: Athena / Rasal+Epoxy Binder + verkko /  Rasal
2. PINTALAASTI: Wall2Floor Top Coat – mikrosementti, 2 kerrosta.
3. VIIMEISTELY: Clear Finish Countertop – suojalakka

ASENNUSVIDEO 3 – LATTIA – LAATAN PÄÄLLE – PATINALLA

1. POHJUSTUS: Athena / Rasal+Epoxy Binder + verkko  /  Rasal
2. PINTALAASTI: Wall2Floor Top Coat – mikrosementti, 2 kerrosta.
3. VIIMEISTELY: W2F Patina / Clear Finish Countertop – suojalakka1. 

Inspiraatio hukassa?