Novacolor COLOR TRENDS 2024

MATmotion - sisustusmaalit

LAADUKAS SISUSTUSMAALISARJA

MATmotion – sisustusmaalisarja on kokoelma erittäin laadukkaita sisustusmaaleja, joiden pinta on sileä ja kauniin mattainen ja jotka kestävät hyvin kulutusta ja pesua. MATmotion – sisustusmaalin sileä pinta eroaa tavanomaisten maalien pinnasta. MATmotion – sisustusmaalien sileä pinta on asia, johon moni sisustusalan ammattilainen on ihastunut! MATmotion – sisustusmaalit on kehitetty sileän ja harmonisen pinnan tekoon. MATmotion – sisustusmaalia on ilo maalata, koska sen työstettävyys on hyvä. Maali ei roisku helposti, ja sen levittyvyys ja peittokyky ovat erittäin hyvät.

MATmotion – sisustusmaalit on valmistettu Italiassa, ja Novacolor-valmistajan laatu on varmistettu laatusertifikaateilla ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015.

Upeat sävyt!

MATmotion – sisustusmaalien perussävyt ovat todella hienoja!
Lisäksi on saatavilla myös räätälöityjä sävyjä. MATmotion SUPREME ja EXTRA -sisustusmaalit ovat saatavilla kiiltoasteissa: MATT ja EGGSHELL. Upeat värikartat, joissa on aidosti maalilla tehdyt värimallit, auttavat löytämään oikeat sävyt. Tutustu värimalleihin jälleenmyyjillä tai maahantuojan showroomissa.

OIKEA MAALI OIKEAAN PAIKKAAN

Kaikki MATmotion-sisustusmaalit ovat korkealaatuisia! MATmotion-sisustusmaaleja on kolme eri laatuluokkaa. Sisustusmaalissa ei joka paikassa tarvita parhaimpia ominaisuuksia, ja siksi on hyvä, että voit valita tuotteen käyttötarkoituksen mukaan. Tämä on fiksua ja kustannustehokasta. Tutustu upeisiin MATmotion-sisustusmaaleihin! Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteisiin liittyviin tiedusteluihin.

TESTATUT JA SERTIFIOIDUT SISUSTUSMAALIT

MATmotion-sisustusmaalit ovat alhaisen VOC-arvon omaavia ja parhaaseen sisäilmanpäästöluokitukseen kuuluvia. MATmotion SUPREME ja EXTRA-sisustusmaalit on testattu ja sertifioitu parhaalla Eurofins GOLD-sertifikaatilla, joka sisältää arvostetuinta sisäilmaluokitusta. Tämä luokitus kattaa monia Suomessa yleisesti hyväksyttyjä luokituksia.

MATmotion SUPREME - sisustusmaali

SUPREME on huippulaadukas premium-tason sisustusmaali, jonka ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Tämä maali on läpikäynyt tiukat testit ja todettu yhdeksi parhaista markkinoilla Eurofins GOLD -sisäilmasertifikaatin vakuuttavalla todistuksella! Maali täyttää laatu ja kestävän kehityksen vaatimukset. Maalissa on käytetty uusiutuvaa biomassaa - täydellinen valinta ympäristötietoiselle kuluttajalle. Maali peittää hyvin ja sen hienostunut pinta luo upean lopputuloksen! Valittavanasi on laaja valikoima MATmotion perussävyjä sekä mahdollisuus omaan, yksilölliseen sävyyn. Huippuominaisuudet: peittävä, hajuton, roiskumaton, alhainen VOC-arvo, pesunkestävyysluokka 1 - ISO 11988.
Kiiltoasteet: MATT ja EGGSHELL.
Hinta alkaen 4,7 €/m² (sis. pohjusteen).
PREMIUM

MATmotion EXTRA- sisustusmaali

EXTRA on sisustusmaali, joka kuuluu parhaiden sisustusmaalien joukkoon ja on läpäissyt laadukkaan EUROFINS GOLD -sertifioinnin. Maali tarjoaa keskitasoisen peittävyyden ja tunnetaan hyvästä levittävyydestään. Se soveltuu moniin Suomessa yleisesti käytössä oleviin luokituksiin ja antaa maalaamiselle nautinnollisen kokemuksen. EXTRA -sisustusmaalin pinta on myös erottuva ja tarjoaa laajan MATmotion perussävyvalikoiman lisäksi yksilöllisiä räätälöityjä sävyjä. Maali on hajuton ja roiskumaton ja sillä on alhainen VOC -arvo. EXTRA -sisustusmaali kestää myös pesua ja on saatavilla kiiltoasteilla MATT ja EGGSHELL.
Hinta alkaen 4,1 € / m2.
MEDIUM

MATmotion URBAN- sisustusmaali

Novacolorin korkealuokkainen BUDGET-tason sisustusmaali on kustannustehokas vaihtoehto. Vaikka hinta on edullinen, ominaisuudet ovat erinomaiset, kuten maalin peittävyys, hajuttomuus, roiskumattomuus, alhainen VOC-arvo, A+ päästöluokitus sekä pesunkestoluokka 3 - ISO 11988. Maalin matta himmeä pinta erottuu edukseen. Valittavana on MATmotionin perussävyvalikoiman vaaleita sävyjä ja lisäksi saatavilla yksilöllisesti räätälöityjä sävyjä.
Hinta alkaen 3,5 € / m2.
BUDGET

MATmotion värikartat

Novacolor esittelee uusimmat väritrendit vuodelle 2023 - Tutustu jännittävään kampanjavideoomme!

Novacolor 2022 - Väritrendit uudessa kampanjavideossamme. Löydä uusia ulottuvuuksia värin suunnitteluun!

Löydä jännittävät Novacolor COLOR TRENDS 2021 -värit ja inspiroidu Kampanjavideostamme!

Tutustu Novacolorin upeisiin väreihin inspiroivassa kuvakokoelmassamme!

GLOBE – MM161: Rauha, puhdistuminen ja uuden alun väri. Valkoiset sävyt viittaavat puhtauteen, rohkaisevat järjestystä ja henkivät selkeyttä. Tässä valkoisen sävyssä on viittaus luonnonmateriaalin lämpöön ja se sopii sekä moderniin tyyliin että klassisempiin sisustuksiin.

OPHELIA – MM165: Väri, joka välittää kiintymystä, rakkautta ja suojaa. Se vaikuttaa tunteisiin muuttamalla ne lempeiksi, syviksi ja tunteellisiksi. Vaaleanpunainen on myös toivon symboli, positiivinen väri, joka lisää turvallisuuden tunnetta ja optimismia tulevaisuuttasi varten. Se rauhoittaa primitiivisiä vaistoja ja tasoittaa vihan tunteita.

CLEO – MM173: Keskitummankeltainen sävy, joka auttaa kirkastamaan tummempia tiloja ja herättää miellyttäviä tuntemuksia hunajan makeudesta. Elegantin ja arvokkaan kullan vivahteisuuden läheisyyden ansiosta pinnat ovat tyylikkäitä ja hieman yleviä.

FALSTAFF – MM169: Väri, joka liittyy lämpöön, voimaan, terveyteen ja symboloi sisäistä harmoniaa, vastaanottavaisuutta, lämpöä ja rohkaisua. Se saa aikaan rauhaa, herättää huomiota, stimuloi puhetta ja kuuntelua. Tätä maalia suositellaan tiloihin, joissa ihmiset puhuvat ja toivottavat toisensa tervetulleiksi.

IPPOLITA – MM177: Olivinvärinen väri, joka on saanut nimensä samannimisestä mineraalista, jolla on rauhoittava vaikutus hermoihin ja joka vähentää stressiä. Se on rentouttava, tyylikäs ja rauhoittava sävy, joka antaa elävyyttä sisustukseen.

TYBALD – MM181: Väri, joka muistuttaa taivasta ja suuria vesialueita. Se on yhdistetty korkeaan mielialaan ja hyviin tunteisiin muinaisista ajoista lähtien. Veden symbolina se on väri, joka puhdistaa, ravitsee, virkistää, eheyttää, muuttaa aineita liuottamalla ne sekoitettaviksi.

Novacolor sisämaalit ainutlaatuisella mattapinnalla.

CELESTIA
sisustusmaali

Koristeellinen erikoismaali, jossa on täysin himmeä pinta. Tämä maali on erittäin helppo asentaa joko siveltimellä tai joustavalla lastalla, ja se antaa upean lopputuloksen mihin tahansa tilaan. Hinta alkaen 16 €/m2 (sisältäen pohjamaalin). Tilaa nyt ja anna uusi ilme kotisi tai toimistosi seinille!

ERA A PENNELLO
kalkkimaali

Aito kalkkimaali, jossa on täyshimmeä pinta, on erittäin kestävä ja helppo asentaa joustavalla lastalla. Sen hinta alk. 4,3 € / m2 (sis. pohjamaalin) tekee siitä erittäin edullisen vaihtoehdon kodin maalaustarpeisiin.

PURO
sisustusmaali

Etsitkö korkealaatuista, ympäristöystävällistä sisämaalin ratkaisua? Ekologinen PURO sisustusmaalimme on täydellinen valinta sinulle! Se ei sisällä haitallista titaanidioksidia, auttaa puhdistamaan ilman kotona ja on täysin vapaa VOC-yhdisteistä. PURO on mineraalinen sisustusmaali! Hinnat alkavat vain 7 € neliömetriltä sisältäen pohjusteen, joten se on edullinen vaihtoehto, joka ei riko pankkia. Valitse PURO sisustusmaali kestäväksi, turvalliseksi ja kauniiksi viimeistelyksi minkä tahansa huoneen sisustukseen kotona.

Kaipaatko inspiraatiota? Hanki uusia ideoita ja herätä luovuutesi nyt!