MATmotion - sisustusmaalit


MATmotion on erittäin laadukas sisustusmaalisarja. MATmotion – sisustusmaalit kestävät hyvin kulutusta ja pesua.
Maalilla on hyvä peittokyky. Kaksi eri kiiltoastetta matta ja satiini (puolihimmeä).  A+ VOC – sisäilmasertifikaatti
Upeat sävyt! Hinta alkaen 5,5 € / m2.


MATmotion EGGY – sisustusmaali on erittäin laadukas maali. MATmotion EGGY – sisustusmaalilla voit tehdä upeita sisustuspintoja. Asennus tapahtuu hyvä laatuisella pensselillä, telalla tai ilmattomalla ruiskulla.
MATmotion EGGY – sisustusmaali soveltuu seiniin ja kattoihin ja kestää hyvin puhdistusta ja pesua (ISO 11998-luokka 1). Soveltuu hyvin esimerkiksi kalustemaalaukseen. MATmotion EGGY – sisustusmaalin kiiltoaste on satiini/puolihimmeä.
A+ VOC – sisäilmasertifikaatti                       HACCP sertifioitu – elintarviketurvallinen
Upeat sävyt! Hinta alkaen 7,38 € / m2.


Sisustusmaali CELESTIA on mattapintainen ja hyvin pehmeäpintainen sisustusmaali. Kuviointipensselillä asennettuna pintaa tulee kalkkimaalille ominaista eloisuutta. Tämä maali koostuu kahdesta eri tuotteesta, pohjalle Novalux E – sisustusmaali ja pintaan Celestia – sisustusmaali.
Hienostuneen eloisa ja pehmeä pinta! Hinta alkaen 12,87 € / m2.


Kalkkimaali LIME PAINT / ERA A PENNELLO on aito italialainen perinteinen kalkkimaali. Kalkkimaali on valmistettu sammutetusta kalkkikitistä ja valikoiduista, työstettävyyttä parantavista aineista. Lime Paint – kalkkimaalilla teet pehmeitä ja elinvoimaisia sävyjä. Novacolor Lime Paint – kalkkimaali soveltuu myös sisäkäyttöön kuivissa tiloissa.

Aitoa kalkkimaali pintaa!