MATmotion - sisustusmaalit


Sisustusmaali MATmotion on erittäin laadukkaita sisustusmaalisarja. Mat Motion – sisustusmaalit kestävät hyvin kulutusta ja pesua. Maalilla on hyvä peittokyky. Kolme eri kiiltoastetta matta, satiini/puolihimmeä ja kiiltävä.
Upeat sävyt! Hinta alkaen 5,5 € / m2.


Sisustusmaali MAT MOTION EGGY on erittäin laadukas sisustusmaali. Mat Motion EGGY – sisustusmaali kestää hyvin kulutusta ja pesua. Soveltuu hyvin esimerkiksi kalustemaalaukseen. MAt Motion EGGY – sisustusmaalin kiiltoaste on satiini/puolihimmeä.
Upeat sävyt! Hinta alkaen  7,38 € / m2.


Sisustusmaali CELESTIA on mattapintainen ja hyvin pehmeäpintainen sisustusmaali. Kuviointipensselillä asennettuna pintaa tulee kalkkimaalille ominaista eloisuutta. Tämä maali koostuu kahdesta eri tuotteesta, pohjalle Novalux E – sisustusmaali ja pintaan Celestia – sisustusmaali.
Hienostuneen eloisa ja pehmeä pinta! Hinta alkaen 12,87 € / m2.


Kalkkimaali LIME PAINT / ERA A PENNELLO on aito italialainen perinteinen kalkkimaali. Kalkkimaali on valmistettu sammutetusta kalkkikitistä ja valikoiduista, työstettävyyttä parantavista aineista. Lime Paint – kalkkimaalilla teet pehmeitä ja elinvoimaisia sävyjä. Novacolor Lime Paint – kalkkimaali soveltuu myös sisäkäyttöön kuivissa tiloissa.

Aitoa kalkkimaali pintaa!