Novacolor COLOR TRENDS 2023

MATmotion - sisustusmaalit

LAADUKAS SISUSTUSMAALISARJA

MATmotion – sisustusmaalisarja on kokoelma erittäin laadukkaita sisustusmaaleja, joiden pinta on sileä ja kauniin mattainen ja jotka kestävät hyvin kulutusta ja pesua. MATmotion – sisustusmaalin sileä pinta eroaa tavanomaisten maalien pinnasta. MATmotion – sisustusmaalien sileä pinta on asia johon moni sisustusalan ammattilainen on ihastunut!  MATmotion – sisustusmaalit ovat kehitetty sileän ja harmoonisen pinnan tekoon. MATmotion – sisustusmaalia on ilo maalata koska sen työstettävyys on hyvä. Maali ei roisku helposti ja sen levittyvyys ja peittokyky on erittäin hyvä.

MATmotion – sisustusmaalit ovat valmistettu Italiassa. Novacolor valmistajan laatu on varmistettu laatusertifikaateilla ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015.

UPEAT SÄVYT!

MATmotion – sisustusmaalien perussävyt ovat todella hienoja!
Lisäksi on saatavilla myös räätälöityjä sävyjä. MATmotion SUPREME ja EXTRA – sisustusmaalit ovat saatavilla kiiltoasteissa: MATT ja EGGSHELL. Upeat värikartat, joissa on aidolla maalilla tehdyt värimallit, auttavat löytämään oikeat sävyt. Tutustu värimalleihin jälleenmyyjillä tai maahantuojan showroomilla.

OIKEA MAALI OIKEAAN PAIKKAAN

Kaikki MATmotion sisustusmaalit ovat korkealuokkaisia! MATmotion – sisustusmaaleja on kolme eri laatuluokkaa. Sisustusmaalissa ei joka paikassa tarvita parhaimpia ominaisuuksia ja siksi on hyvä että voit valita tuotteen käyttökohteen mukaan. Tämä on fiksua ja kustannustehokasta! Tutustu upeisiin MATmotion sisustusmaaleihin! Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

TESTATTUJA ja SERTIFIOITUJA SISUSTUSMAALEJA

MATmotion – sisustusmaaleissa on alhainen VOC-arvo ja ne kuuluvat parhaaseen sisäilmanpäästöluokitukseen. MATmotion SUPREME ja EXTRA – sisustusmaalit ovat testattu ja sertifioitu parhaalla Eurofins GOLD – sertifikaatilla! Eurofins Gold – sertifikaatti sisältää arvostetuimpien sisäilmaluokituksien parhaimmistoa. Tämä luokitus kattaa monia Suomessa yleisesti hyväksyttyjä luokituksia.

MATmotion SUPREME - sisustusmaali

SUPREME on sarjan huippulaadukas premium -tason sisustusmaali, jonka ominaisuudet eivät heti lopu kesken. Tämä maali on testattu ja luokiteltu parhaimpien maalien joukkoon, josta todisteena on Eurofins GOLD - sisäilmasertifikaatti! Tämä luokitus kattaa monia Suomessa yleisesti hyväksyttyjä luokituksia.
Tämä sisustusmaali täyttää kaikki nykyaiset vaatimukset niin laadussa kuin kestävän kehityksen osaltakin. Maalin sideaine on biopohjainen ja uusiutuvista raaka-aineista valmistettu (EI sisällä muovia! ). Sisustusmaalin hienostunut pinta erottuu edukseen. Upean ja laajan MATmotion perussävyvalikoiman lisäksi on saatavilla myös yksilöllisesti räätälöityjä sävyjä.
Huippuominaisuudet: peittävä, hajuton, roiskumaton, EUROFINS GOLD - sertifioitu, alhainen VOC-arvo, pesunkestoluokka 1 - ISO 11988, Kiiltoasteet: MATT ja EGGSHELL. Hinta alk. 5,2 € / m2 (sis. MAT primerin).
PREMIUM

MATmotion EXTRA- sisustusmaali

EXTRA on sisustusmaali, joka on myös testattu ja luokiteltu parhaimpien sisustusmaalien joukkoon. EXTRA on medium tason sisustusmaali. Tällä sisustusmaalille on myönnetty EUROFINS GOLD - sertifikaatti! Tämä luokitus kattaa monia Suomessa yleisesti hyväksyttyjä luokituksia. Hyvä peittävyys ja levittyvyys on laadukkaan EXTRA - sisustusmaalin ominaisuuksia, jotka tekevät maalaamisesta nautittavaa.Sisustusmaalin pinta erottuu edukseen. Upean ja laajan MATmotion perussävyvalikoiman lisäksi on saatavilla myös yksilöllisesti räätälöityjä sävyjä.
Huippu ominaisuudet: peittävä, hajuton, roiskumaton, EUROFINS GOLD - sertifioitu, alhainen VOC -arvo, pesunkestoluokka 2 - ISO 11988, Kiiltoasteet: MATT ja EGGSHELL. Hinta alk. 4,1 € / m2 (sis. MAT primerin).
MEDIUM

MATmotion URBAN- sisustusmaali

Novacolorin korkealuokkainen BUDGET tason sisustusmaali. Tämä maali on ominaisuuksiltaan ja laadultaan kustannutehokas! aikka hinta on edullinen niin ominaisuudet ovat hyvät. Sisustusmaalin mattaisen himmeä pinta erottuu edukseen.
Valittavana MATmotion perussävyvalikoiman vaaleat sävyt. Lisäksi saatavilla erikseen yksilöllisesti räätälöityjä sävyjä.
Huippu ominaisuudet: peittävä, hajuton, roiskumaton, alhainen VOC - arvo, A+ päästöluokitus, pesunkestoluokka 3 - ISO 11988, kiiltoaste: MATT. Hinta alk. 3,5 € / m2 (sis. MAT primerin).
BUDGET

MATmotion perusvärikartat

MATmotion 2022 trendivärit

MATmotion 2021 trendivärit

Värit tuovat meille kaikille iloa. Novacolor on valinnut vuodelle 2021 MATmotion valikoimasta kuusi väriä, joiden teemana on Joy Revolution – Ilon Vallankumous, halu parantaa tulevaisuuttamme ja palauttaa harmonia ja tasapaino asuinympäristöömme.

GLOBE – MM161: Rauhan, puhdistumisen ja uuden alun väri. Valkoisen sävyt viittaavat puhtauteen, rohkaisevat järjestykseen ja henkivät selkeyttä. Tässä valkoisessa sävyssä on viittaus luonnonmateriaalin lämpöön, ja se löytää paikansa sekä modernista tyylistä että klassisemmista sisustuksista.

OPHELIA – MM165: Väri, joka välittää kiintymystä, rakkautta ja suojaa, joka vaikuttaa tunteisiin muuttamalla ne lempeiksi, lempeiksi ja syviksi. Vaaleanpunainen on myös toivon symboli, positiivinen väri, joka kasvattaa turvallisuuden tunnetta ja optimismia tulevaisuutta varten. Väri, joka rauhoittaa primitiivisiä vaistoja ja tasoittaa vihan tunteita.

CLEO – MM173: Keski-tummankeltainen sävy, joka auttaa kirkastamaan tummempia tiloja ja herättää miellyttäviä tuntemuksia hunajan makeuteen. Elegantin ja arvokkaan kullan vivahteisuuden läheisyyden ansiosta pinnat ovat tyylikkäitä ja hieman yleviä.

FALSTAFF – MM169: Väri, joka liittyy lämpöön, voimaan, terveyteen ja symboloi sisäisestä harmoniaa, vastaanottavaisuutta, lämpöä ja rohkaisua. Se saa aikaan rauhaa, herättää huomiota, stimuloi puhumista ja kuuntelua. Tätä maalia suositellaan tiloihin, joissa ihmiset puhuvat ja toivottavat toisensa tervetulleiksi.

IPPOLITA – MM177: Oliivinvärinen väri, joka on saanut nimensä saman nimisestä mineraalista, jolla on rauhoittava voimaa hermoihin ja joka vähentää stressiä. Se on rentouttava, tyylikäs ja rauhoittava sävy, joka antaa elävyyttä sisustukseen.

TYBALD – MM181: Väri, joka muistuttaa taivasta ja suuria vesialueita. Se on yhdistetty korkeaan mielialaan ja hyviin tunteisiin muinaisista ajoista lähtien. Veden symbolina se on väri, joka puhdistaa, ravitsee, virkistää, eheyttää, muuttaa aineita liuottamalla ne sekoitettaviksi.

Muita mattapintaisia Novacolor sisustusmaaleja

CELESTIA
sisustusmaali

Koristeellinen erikoismaali jossa on täyshimmeä pinta. Voidaan asentaa myös joustavalla lastalla.
Hinta alk. 16 € / m2  (sis. pohjamaalin).

ERA A PENNELLO
kalkkimaali

Aito kalkkimaali jossa on täyshimmeä pinta. Voidaan asentaa myös joustavalla lastalla. Hinta alk. 4,3 € / m2  (sis. pohjamaalin).

PURO
sisustusmaali

Ekologinen sisustusmaali. EI sisällä titaanidioksidia!  VOC-free. Huoneilmaa puhdistava vaikutus.
Hinta alk. 7 € / m2  (sis. pohjusteen).

Inspiraatio hukassa?