Huippulaadukkaat MATmotion - sisustusmaalit

MATmotion – sisustusmaalisarja on kokoelma erittäin laadukkaita sisustusmaaleja, jotka kestävät hyvin kulutusta ja pesua. Maalien peittokyky on erittäin hyvä. MATmotion – sisustusmaaleissa on alhainen VOC-arvo ja ne kuuluvat parhaaseen A+ päästöluokitukseen. Saatavilla myös räätälöidyissä sävyissä. Maaleja on saatavilla MATT ja EGGSHELL kiiltoasteissa. Maalin sileä pinta eroaa tavanomaisten maalien pinnasta. Upeat perussävyt!  Kolme eri laatuluokkaa (SUPREME, EXTRA ja URBAN) takaavat, että löydät juuri oikean maalin oikeaan paikkaan.

Tutustu upeisiin MATmotion sisustusmaaleihin! Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

MATmotion SUPREME - sisustusmaali

SUPREME on sarjan huippulaadukas premium -tason sisustusmaali, jonka ominaisuudet eivät heti lopu kesken. Tämä maali on testattu ja luokiteltu parhaimpien maalien joukkoon, josta todisteena on EUROFINS GOLD label -sertifikaatti! Tämä luokitus täyttää sertifikaatit: M1, EU Ecolabel Nordic Swan, LEED Breem,...
Tämä sisustusmaali täyttää kaikki nykyaiset vaatimukset niin laadussa kuin kestävän kehityksen osaltakin. Maalin sideaine on biopohjainen ja uusiutuvista raaka-aineista valmistettu. Maali EI sisällä muovia! Sisustusmaalin hienostunut pinta erottuu edukseen. Upean ja laajan MATmotion perussävyvalikoiman lisäksi on saatavilla myös yksilöllisesti räätälöityjä sävyjä.
Huippuominaisuudet: peittävä, hajuton, roiskumaton, EUROFINS GOLD - sertifioitu, alhainen VOC - arvo, pesunkestoluokka 1 - ISO 11988, Kiiltoasteet: MATT ja EGGSHELL. Hinta alk. 6,6 € / m2 (sis. primerin).
PREMIUM

MATmotion EXTRA - sisustusmaali

EXTRA on sarjan medium -tason sisustusmaali, joka on myös testattu ja luokiteltu parhaimpien sisustusmaalien joukkoon. Tällä sisustusmaalille on myönnetty EUROFINS GOLD label - sertifikaatti!  Tämä luokitus täyttää sertifikaatit: M1, EU Ecolabel, Nordic Swan, LEED, Breem,...
Hyvä peittävyys ja levittyvyys on laadukkaan EXTRA - sisustusmaalin ominaisuuksia, jotka tekevät maalaamisesta nautittavaa. Sisustusmaalin pinta erottuu edukseen. Upean ja laajan MATmotion perussävyvalikoiman lisäksi on saatavilla myös yksilöllisesti räätälöityjä sävyjä.
Huippu ominaisuudet: peittävä, hajuton, roiskumaton, EUROFINS GOLD - sertifioitu, alhainen VOC -arvo, pesunkestoluokka 2 - ISO 11988, Kiiltoasteet: MATT ja EGGSHELL. Hinta alk. 5,6 € / m2 (sis. primerin).
MEDIUM

MATmotion URBAN - sisustusmaali

Novacolorin BUDGET tason sisustusmaali. Sisustusmaalin mattaisen himmeä pinta erottuu edukseen.
Valittavana MATmotion perussävyvalikoiman vaaleat sävyt. Lisäksi saatavilla erikseen yksilöllisesti räätälöityjä sävyjä.
Huippu ominaisuudet: peittävä, hajuton, roiskumaton, alhainen VOC - arvo, A+ päästöluokitus, pesunkestoluokka 3 - ISO 11988, kiiltoasteet: MATT. Hinta alk. 3,9 € / m2 (sis. primerin).
BUDGET

PERUSVÄRIKARTTA

COLOR TRENDS 2022

COLOR TRENDS 2021

COLOR TRENDS 2018

MATmotion 2022 trendivärit

MATmotion 2021 trendivärit

Värit tuovat meille kaikille iloa. Novacolor on valinnut vuodelle 2021 MATmotion valikoimasta kuusi väriä, joiden teemana on Joy RevolutionIlon Vallankumous, halu parantaa tulevaisuuttamme ja palauttaa harmonia ja tasapaino asuinympäristöömme.

GLOBE – MM161: Rauhan, puhdistumisen ja uuden alun väri. Valkoisen sävyt viittaavat puhtauteen, rohkaisevat järjestykseen ja henkivät selkeyttä. Tässä valkoisessa sävyssä on viittaus luonnonmateriaalin lämpöön, ja se löytää paikansa sekä modernista tyylistä että klassisemmista sisustuksista.

CLEO – MM173: Keski-tummankeltainen sävy, joka auttaa kirkastamaan tummempia tiloja ja herättää miellyttäviä tuntemuksia hunajan makeuteen. Elegantin ja arvokkaan kullan vivahteisuuden läheisyyden ansiosta pinnat ovat tyylikkäitä ja hieman yleviä.

OPHELIA – MM165: Väri, joka välittää kiintymystä, rakkautta ja suojaa, joka vaikuttaa tunteisiin muuttamalla ne lempeiksi, lempeiksi ja syviksi. Vaaleanpunainen on myös toivon symboli, positiivinen väri, joka kasvattaa turvallisuuden tunnetta ja optimismia tulevaisuutta varten. Väri, joka rauhoittaa primitiivisiä vaistoja ja tasoittaa vihan tunteita.

FALSTAFF – MM169: Väri, joka liittyy lämpöön, voimaan, terveyteen ja symboloi sisäisestä harmoniaa, vastaanottavaisuutta, lämpöä ja rohkaisua. Se saa aikaan rauhaa, herättää huomiota, stimuloi puhumista ja kuuntelua. Tätä maalia suositellaan tiloihin, joissa ihmiset puhuvat ja toivottavat toisensa tervetulleiksi.

IPPOLITA – MM177: Oliivinvärinen väri, joka on saanut nimensä saman nimisestä mineraalista, jolla on rauhoittava voimaa hermoihin ja joka vähentää stressiä. Se on rentouttava, tyylikäs ja rauhoittava sävy, joka antaa elävyyttä sisustukseen.

TYBALD – MM181: Väri, joka muistuttaa taivasta ja suuria vesialueita. Se on yhdistetty korkeaan mielialaan ja hyviin tunteisiin muinaisista ajoista lähtien. Veden symbolina se on väri, joka puhdistaa, ravitsee, virkistää, eheyttää, muuttaa aineita liuottamalla ne sekoitettaviksi.

MATmotion 2020 trendivärit

Muita mattapintaisia Novacolor sisustusmaaleja

CELESTIA
sisustusmaali

Koristeellinen erikoismaali jossa on täyshimmeä pinta. Voidaan asentaa myös joustavalla lastalla.
Hinta alk. 16 € / m2  (sis. pohjamaalin).

ERA A PENNELLO
kalkkimaali

Koristeellinen erikoismaali jossa on täyshimmeä pinta. Voidaan asentaa myös joustavalla lastalla.
Hinta alk. 4,3 € / m2  (sis. pohjamaalin).

PURO
sisustusmaali

Ekologinen sisustusmaali. EI sisällä titaanidioksidia!  VOC-free. Huoneilmaa puhdistava vaikutus.
Hinta alk. 7 € / m2  (sis. pohjusteen).

Inspiraatio hukassa?

N000051 MATMOTION FUNDECK