ANIMAMUNDI
matta metallihohtoista pintaa
Katso lisää
DUNE
metallihohtoista pintaa
Katso lisää
DUNE OPACO
matta metallihohtoinen pinta
Katso lisää
AFRICA
erottuvaa viimeistelyä
Katso lisää
R-STONE
sisustuslaasti metallihohtoisella patinalla
Katso lisää
METALLO_FUSO
ylellinen aito metallilaasti
SWAHILI
metallihohtoinen hiekkamaali
Katso lisää
SWAHILI OPACO
matta metallihohtoinen hiekkamaali
Katso lisää
Previous slide
Next slide

METALLICS - efektimaalit ja laastit

Laaja valikoima ylellisesti metallihohtoisia efektipinnoitteita.

METALLICS – tuotteillamme voit helposti luoda upeita yksityiskohtia sisustukseesi. Metallinhohto lisää eleganssia ja tyyliä mihin tahansa huoneeseen – valitse vain oikea sävy laajasta valikoimastamme tai pyydä räätälöity sävyä! Tuotteemme ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä, ja asennus on vaivatonta esim. joustavan teräslastan ansiosta. Tuotteet on testattu täyttämään monenlaiset standardit. Efektimaalit ja laastit ovat kestäviä ja korkealaatuisia, täydellisiä käytettäväksi julkisissa tiloissa, hotelleissa, ravintoloissa, toimistoissa, kaupoissa ja paljon muussa. Kokeile METALLICS – efektipinnoitteita ja luo upea sisustus, kuten ylellinen makuuhuone, vaikuttava olohuone, upea portaikko, mielenkiintoinen aula, erottuva takan ympärystä tai kaunis keittiön välitila.

Tutustu upeaan tuotevalikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva tuote. Me vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteisiin liittyviin tiedusteluihin ja autamme sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon sinulle. Tavoitteenamme on tarjota sinulle ratkaisuja laajasta ja korkealaatuisesta valikoimasta tuotteita, joiden avulla voit viimeistellä sisustuksesi upeaksi!

ANIMAMUNDI - efektimaali

ANIMAMUNDI on upea metallinhohtoinen efektimaali, joka tuo tilaan ylellistä säihkettä ja tyylikkyyttä. Sen hienostunut tekstuurikuvio tekee siitä kauniin ja elegantin valinnan monenlaisiin tiloihin. Tätä tuotetta valmistettaessa on käytetty uusiutuvaa biomassaa, mikä vähentää sen hiilijalanjälkeä merkittävästi ja tekee siitä kestävän valinnan. Asennus on erittäin helppoa ja nopeaa, joten voit luoda upeita pintoja käden käänteessä. ANIMAMUNDI on erityisen suosittu TEE-SE-ITSE -tuote, joka sopii kaikille, jotka haluavat luoda tyylikkäitä ja uniikkeja pintoja kotiin ja työtiloihin.

Hinta alk. 14,6 €/m2

DUNE ja DUNE OPACO - efektimaalit

DUNE ja DUNE OPACO – efektimaaleissa on fantastiset metallinhohtovärit hienostuneella tekstuurilla, joista huokuu eleganssi. DUNE :ssa on ylellisen kiiltävä ja metallihohtoisempi pinta.  DUNE OPACO :ssa on tyylikkään matta metallihohtoinen pinta. Näissä efektimaaleissa on käytetty uusiutuvaa biomassaa, mikä vähentää niiden hiilijalanjälkeä. Asennus on helppoa esim. joustavan teräslastan avulla. Ei ihme, että nämä efektimaalit ovat TEE-SE-ITSE -suosikkeja!

HUOM! Uusi edullisempi hinta alk. 8 €/m2

AFRICA - efektimaali

AFRICA on upea metallinhohtoinen efektimaali, joka varmasti tekee vaikutuksen. Sen pinta on näyttävä ja hienostunut, luoden syvyyttä ja ulottuvuutta mihin tahansa tilaan. Se ei ole pelkästään kaunis, vaan myös ympäristötietoinen tuote, jolla on pienempi hiilijalanjälki. Tuotteen valmistuksessa on käytetty uusiutuvaa biomassaa. Asennus on äärimmäisen helppo, ja voit tehdä sen itse!  Asennus on helppoa käyttämällä esim. joustavaa teräslastaa, ja lopputulos on ammattimainen. Ei ihme, että AFRICA on niin suosittu TEE-SE-ITSE – tuote!

Hinta alk. 13 €/m2

SWAHILI - hiekkamaalit

SWAHILI ja SWAHILI OPACO ovat upeaita metallihohteisia hiekka-efektimaaleja. SWAHILI :ssa on kiiltävämpi ja ylellisempi ilme.  SWAHILI OPACO :ssa on mattaisempi pinta. Hiekkamaalilla viimeistelty pinta lisää ylimääräisen kosketuksen eleganssia mille tahansa pinnalle. Hienojakoinen hiekkainen tekstuuri tarjoaa elegantin ulkonäön! Näiden tuotteiden valmistuksessa on käytetty uusiutuvaa biomassaa, mikä vähentää niiden hiilijalanjälkeä. Asennus on helppoa käyttämällä kuviointisivellintä tai joustavaa teräslastaa, ja lopputulos on ammattimainen. Tämä TEE-SE-ITSE – tuote on suosittu ja täydellinen kaikille, jotka haluavat nostaa sisustuksensa seuraavalle tasolle.

HUOM! Uusi edullisempi hinta alk. 9,70 €/m2

LUCE - hiekkamaali

LUCE on erittäin suosittu hiekkaefektimaali, joka luo upean metallisen hehkun. Maali sisältää hienostuneen hiekkaisen pintarakenteen ja on suunniteltu pienentämään hiilijalanjälkeä. Tämän ympäristöystävällisen tuotteen valmistuksessa on käytetty uusiutuvaa biomassaa. Asennus on todella helppoa, joten voit asentaa sen itse käyttämällä kuviointisivellintä tai joustavaa teräslastaa ristiinrastiin liippaamalla. Tämä tee-se-itse-tuote on erittäin suosittu!

Hinta alk. 16,70 €/m2

MI-KU THERM - efektilaasti

MI-KU THERM on hienostunut, kimaltava efektilaasti, joka sopii täydellisesti upeiden erottuvien pintojen luomiseen sileällä tai karhealla tekstuurilla. Tämä ympäristöystävällisen tuotteen valmistamisessa on käytetty uusiutuvaa biomassaa. Sen moniin upeisiin ominaisuuksiin kuuluu myös anti-kondessi! Tulet hämmästymään, kuinka helppoa tämän tuotteen kanssa on työskennellä ja saada upea lopputulos!

Hinta alk. 20,5 €/m2

Katso video
Katso video

ZEUS - efektimaali

ZEUS on monipuolinen metallinhohtoinen efektimaali, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kokeilla erilaisia yhdistelmiä. Voit käyttää sitä yksinään tai yhdessä muiden tuotteiden, kuten IRONIC – ruostemaalin ja VERDERAME – kuparimaalin kanssa. ZEUS on saatavilla useissa upeissa perusväreissä, kuten kulta-, hopea- ja platinasävyissä. Tutustu ZEUS – efektimaalin värivalikoimaan ja löydä täydellinen sävy juuri sinun projektillesi!

Hinta alk. 18,20 €/m2

Katso video
Katso video

R-STONE - efektilaasti

R-STONE on monipuolinen efektilaasti. Voit tehdä sileää pintaa tai erilaisia struktuureja. Pinta viimeistellään metallinhohtoisilla patinoilla, joita on useita eri sävyjä, ja niitä voidaan myös sävyttää. Tämä tuote pienentää hiilijalanjälkeä. Sideaine on uusiutuvaa biomassaa, eikä sisällä muovia. Voidaan käyttää sisällä ja ulkona.

Hinta alk. 25 €/m2

Katso video
Katso video

METALLO_FUSO - aito metallilaasti

METALLO FUSO on ylellinen metallilaasti, joka on suunniteltu hienostuneisiin viimeistelyihin. Se mahdollistaa luovan käytön ja on ihanteellinen niille, jotka haluavat yksilöllisen kosketuksen sisustukseen. Tuotetta voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdessä muiden Novacolor tuotteiden kanssa, kuten koristeellisten pinnoitteiden kanssa. Pinta on viimeistelty suojaavalla lakalla ja saatavilla on perusvärit kuten messinki, tina, kupari, sinkki ja pronssi. Tämä ainutlaatuinen metallilaasti antaa tilaa mielikuvitukselle ja lisää persoonallisuutta mihin tahansa sisustukseen. Lisätessäsi METALLO FUSO :n valikoimaasi saat mahdollisuuden luoda aina uusia ja mielenkiintoisia sisustusratkaisuja, jotka herättävät ihastusta ja ihailua vierailijoilta. Ole rohkea ja luo näyttävä sisustus, joka kuvastaa omaa persoonallisuuttasi juuri METALLO FUSOn avulla!

Hinta alk. 175 €/m2

Katso video
Katso video

ECLAT - efektimaali

ECLAT on erittäin kullanhohtoinen efektimaali, joka on suunniteltu ylelliseen viimeistelyyn. Se soveltuu sisätiloihin ja ulos käytettäväksi tyylikkään lopputuloksen takaamiseksi. ECLAT toimii yhtä hyvin sellaisenaan kuin yhdessä muiden Novacolorin tuotteiden kanssa, mahdollistaen upean sisustuslaastien ja muiden kuvioinnin yhdistämisen.

Hinta alk. 34 €/m2

Tuntuuko siltä, että olet jumissa etkä tiedä mistä aloittaa? Kaipaatko inspiraatiota löytääksesi oikean suunnan? Tutustu laajaan esitteiden valikoimaamme, josta voit löytää juuri sinulle sopivat vaihtoehdot ja lähteä rohkeasti kohti tavoitteitasi.