ANIMAMUNDI
matta metallihohtoista pintaa
Katso lisää
DUNE
metallihohtoista pintaa
Katso lisää
DUNE OPACO
matta metallihohtoinen pinta
Katso lisää
AFRICA
erottuvaa viimeistelyä
Katso lisää
R-STONE
sisustuslaasti metallihohtoisella patinalla
Katso lisää
METALLO_FUSO
ylellinen aito metallilaasti
SWAHILI
metallihohtoinen hiekkamaali
Katso lisää
SWAHILI OPACO
matta metallihohtoinen hiekkamaali
Katso lisää
Previous slide
Next slide

METALLICS - efektimaalit ja laastit

Laaja valikoima ylellisesti metallihohtoisia efektipinnoitteita.

METALLICS tuotteilla viimeistelet sisustuksen tavallisesta upeaksi. Metallihohtoisuutta löytyy muun muassa hopean, kullan, pronssin ja kuparin sävyissä. Tuotteet ovat yksinkertaisia ja turvallisia käyttää.  Yleisin asennustapa on asennus joustavalla teräslastalla. Tuotteet on testattu monien standardien mukaan. Näillä tuotteilla teet helposti erottuvaa viimeistelyä. Suojakäsiteltyinä tuotteet soveltuvat myös kovemman kulutuksen alueelle kuten: julkitilat, hotellit, ravintolat, toimistot, myymälät, jne. METALLICS – efektipinnoitteilla viimeistelet ylellisen makuuhuoneen, näyttävän olohuoneen, upean portaikon, mielenkiintoisen eteisen tai aulan, erottuvan takkapinnan, upean keittiönvälitilan, jne.

Tutustu upeaan tuotevalikoimaan. Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

ANIMAMUNDI - efektimaali

ANIMAMUNDI on matta metallihohteinen efektimaali hienostuneella  pintastruktuurilla. Tuote on hiilijalanjälkeä pienentävä. Efektimaalin sideaine on uusiutuvaa biomassaa (ei sisällä muovia!). Yksinkertainen asennustapa, joustavalla teräslastalla ristiinrastiin liippaamalla. Suosittu tee-se-itse tuote!

Hinta alk. 16,9 €/m2

DUNE ja DUNE OPACO - efektimaalit

DUNE OPACO on matta metallihohteinen efektimaali hienolla struktuurilla. DUNE on kiiltävämpi versio. Hienostunut pintastruktuuri. Hiilijalanjälkeä pienentävä tuote. Sideaine uusiutuvaa biomassaa (ei sisällä muovia!). Yksinkertainen asennustapa. Asennetaan joustavalla teräslastalla ristiinrastiin liippaamalla. Suosittu tee-se-itse tuote!

HUOM! Uusi edullisempi hinta alk. 12 €/m2

AFRICA - efektimaali

AFRICA on metallihohteinen efektimaali. Hienostunut pintastruktuuri. Hiilijalanjälkeä pienentävä tuote. Sideaine on uusiutuvaa biomassaa (ei sisällä muovia!). Yksinkertainen asennustapa. Asennetaan joustavalla teräslastalla ristiinrastiin liippaamalla. Suosittu tee-se-itse tuote!

Hinta alk. 14 €/m2

SWAHILI - hiekkamaalit

SWAHILI OPACO on matta metallihohteinen hiekka-efektimaali. SWAHILI on kiiltävämpi versio. Hienostunut hiekkainen pintastruktuuri. Hiilijalanjälkeä pienentävä tuote. Sideaine on uusiutuvaa biomassaa (ei sisällä muovia!).  Yksinkertainen asennustapa. Asennetaan kuviointisiveltimellä tai joustavalla teräslastalla ristiinrastiin liippaamalla. Suosittu tee-se-itse tuote!

HUOM! Uusi edullisempi hinta alk. 14 €/m2

LUCE - hiekkamaali

LUCE on hienostuneesti metallihohteinen hiekka-efektimaali. Hienostunut hiekkainen pintastruktuuri. Hiilijalanjälkeä pienentävä tuote. Sideaine uusiutuvaa biomassaa (EI sisällä muovia!). Yksinkertainen asennustapa. Asennetaan kuviointisiveltimellä tai joustavalla teräslastalla ristiinrastiin liippaamalla. Suosittu tee-se-itse tuote!

Hinta alk. 18,9 €/m2

MI-KU THERM - efektilaasti

MI-KU THERM on hienostuneesti kimalteleva efektilaasti. Voit tehdä sileää tai karkeaa pintastruktuuria. Hiilijalanjälkeä pienentävä tuote. Sideaine uusiutuvaa biomassaa (EI sisällä muovia!). Antikondessi ominaisuus! Yksinkertainen asennustapa. Asennetaan joustavalla teräslastalla liippaamalla.

Hinta alk. 22 €/m2

Katso video
Katso video

ZEUS - efektimaali

ZEUS on metallihohtoinen efektimaali. Käytetään sellaisenaan tai yhdessä OXIDATION  tuotteiden kanssa, kuten IRONIC – ruostemaalin ja VERDERAME – kuparimaalin kanssa. Pinta viimeistellään suojalakalla. Perussävyt: kulta, hopea ja platina.

Hinta alk. 19,60 €/m2

Katso video
Katso video

R-STONE - efektilaasti

R-STONE on monipuolinen efektilaasti. Voit tehdä sileää pintaa tai erilaisia struktuureja. Pinta viimeistellään metallihohtoisilla patinoilla, joita on useita erisävyjä ja niitä voidaan myös sävyttää. Hiilijalanjälkeä pienentävä tuote. Sideaine uusiutuvaa biomassaa (ei sisällä muovia!).  Voidaan käyttää ulkona ja sisällä.

Hinta alk. 25 €/m2

Katso video
Katso video

METALLO_FUSO - aito metallilaasti

METALLO_FUSO on aito metallilaasti, joka on suunniteltu ylelliseen viimeistelyyn. Käytetään sellaisenaan tai yhdessä muiden Novacolor tuotteiden kanssa, esimerkiksi sisustuslaastituotteiden kanssa. Pinta viimeistellään suojalakalla. Perussävyt: messinki, tina, kupari sinkki ja prossi.

Hinta alk. 175 €/m2

Katso video
Katso video

ECLAT - efektimaali

ECLAT on erittäin kullanhohteinen efektimaali, joka on suunniteltu ylelliseen viimeistelyyn. Soveltuu sisälle ja ulos. Käytetään sellaisenaan tai yhdessä muiden Novacolor tuotteiden kanssa, esimerkiksi sisustuslaastituotteiden kanssa. Pinta viimeistellään suojalakalla. Riittoisuus n.6-10 m2 / L.

Hinta alk. 34 €/m2

Inspiraatio hukassa?