Previous
Next

CONCRETE - sisustuslaastit

CONCRETE sisustuslastien valikoimasta löydät sisustuslaasteja, joilla teet helposti upean näköistä betoniseinää, sileää tai rouheaa pintaa, sisälle tai ulos. Valikoiman sisustuslaastit ovat mm. kalkki ja sementtipohjaisia. ARCHI+ sarjan tuotteet ovat kuivajauheena säkissä. Valikoiman valmislaasteilla teet betonimaisen seinän helposti. Betoniefektiä on mahdollista tehdä myös maalaamalla. Tutustu myös efektimaalituotteisiin, joilla voit tehdä betoniefektiä. Novacolorin sisustuslaasteilla ja maaleilla teet upean betoniefektin helposti! Tutustu kaikkiin betoniefekti tuotteisiin. Vastaamme mielellämme tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

ARCHI+ CONCRETE - sisustuslaasti

Aito mineraalinen sisustuslaasti betonimaisen seinäpinnan tekoon. Tällä tuotteella voit viimeistellä sileän tai karkean betoniefektin. Laaja sävyvalikoima. Soveltuu suojakäsiteltynä esimerkiksi keittiönvälitilaan tai takan pinnoitteeksi. Tutustu erilaisiin asennustekniikoihin asennusvideoiden avulla. Tuotteelle on saatavilla myös maahantuojan järjestämiä kursseja. Tutustu Novacolor kursseihin tästä.

Materiaalihinta alk. 22 € / m2.

ARCHI+ CONCRETE asennusvideoita

Katso video
Katso video
Katso video
Katso video

ARCHI+ BIG - sisustuslaasti

Aito mineraalinen sisustuslaasti isommalla raekoolla. Tällä tuotteella teet rouheaa betoniseinää. Soveltuu hyvin erilaisten pintastruktuurin luomiseen. Voidaan yhdistää myös sileämmän Concrete version kanssa. Laaja sävyvalikoima. Suojakäsittelyillä lisää efektiä ja puhdistettavuutta. Tutustu erilaisiin asennustekniikoihin asennusvideoiden avulla. Tuotteelle on saatavilla myös maahantuojan järjestämiä kursseja. Tutustu Novacolor kursseihin tästä.

Materiaalihinta alk. 36 € / m2.

ARCHI+ BIG asennusvideoita

Katso video
Katso video

CONCRETE - betonilaasti

Akryyli-siloksaaninen valmislaasti betoniefektin tekoon. Laaja sävy valikoima. Pinta voidaan viimeistellä sävyllisellä patinalla, jolla saadaan lisää efektiä. Tuote soveltuu sisä- ja  ulkokäyttöön. Tutustu erilaisiin asennustekniikoihin asennusvideoiden avulla. Tuotteelle on saatavilla myös maahantuojan järjestämiä kursseja. Tutustu Novacolor kursseihin tästä.

Materiaalihinta alk. 27 € / m2.

Muita tuotteita betoniefektin tekoon

CONCRETE DESIGN – betoniefekti tehdään mineraalisella MARMUR MEDIO – sisustuslaastilla. Pinta näyttää aidosti valetulta betonipinnalta.
UPEA BETONIJÄLJITELMÄ!
Hinta alk. 53 € / m2.

Mineraalinen sisustuslaasti isommalla raekoolla. Tällä valmislaastilla teet rouheaa betoniefektipintaa helposti. Soveltuu hyvin sileän tai karkean pintastruktuurin luomiseen.
Hinta alk. 29 € / m2.

WALL2FLOOR – sisustuslaasteilla voit toteuttaa betoniefektiä seiniin ja lattioihin, kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Upea betoniefekti voidaan viimeistellä erilaisilla sävytetyillä patinoilla. Lakkavalikoimasta löytyy täyshimmeä ultra matta suojalakka.
Hinta alk. 27 €/ m2.

Betoniefektiä maalaamalla!
Matta metallihohtoinen efektimaali hienolla struktuurilla. Lastalevitteinen maalituote. Suosittu efektimaalituote upeilla sävyillä.
Tee-se-itse tuote!
Hinta alk. 16 € / m2.

Betoniefektiä maalaamalla!
Efektimaalituote, jolla voit tehdä betonijäljitelmää helposti. Yksinkertaisin ja nopein tapa viimeistellä pintaan betoniefektiä.
Hinta alk. 13 € / m2.

Monipuolinen sisustuslaasti, jolla voit toteuttaa betoniefektiä kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Valikoima sisältää pohjalaastin ja metallihohteisia viimeistelypatinointiaineita.
Hinta alk. 25 €/ m2.

Inspiraatio hukassa?