ARCHI+ CONCRETE - sisustuslaasti
Talo Sensu - Lohjan asuntomessut 2021
ARCHI+ CONCRETE - sisustuslaasti
Talo Sensu - Lohjan asuntomessut 2021
Previous
Next

CONCRETE - sisustuslaastit

CONCRETE – sisustuslaasti valikoimasta löydät Novacolor sisustuslaasteja, joilla teet helposti upean näköistä betoniseinää, sileää tai rouheaa pintaa, sisälle tai ulos. Valikoiman sisustuslaastit ovat mm. kalkki ja sementtipohjaisia. ARCHI+ sarjan tuotteet ovat kuivajauheena säkissä. Valmislaasteilla teet betonimaisen seinän helposti. Betoniefektiä on mahdollista tehdä myös maalaamalla. Tutustu myös maalituotteisiin, joilla voit tehdä betoniefektiä. Novacolorin sisustuslaasteilla ja maaleilla teet upean betoniefektin helposti!

Tutustu kaikkiin betoniefekti tuotteisiin. Vastaamme mielellämme tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

novacolor-archi-concrete-sisustuslaasti-talo-sensu-lohja-asuntomessut-2021-keittio-dekotuote

ARCHI+ CONCRETE
sisustuslaasti

Aito mineraalinen sisustuslaasti betoniseinän tekoon. Tällä tuotteella voit viimeistellä sileän tai karkean betoniefektin. Laaja sävyvalikoima. Soveltuu suojakäsiteltynä esimerkiksi keittiönvälitilaan ja takkapinnoitteeksi.
Hinta alk. 21 € / m2.

ARCHI+ BIG
sisustuslaasti

Aito mineraalinen sisustuslaasti isommalla raekoolla. Tällä tuotteella teet rouheaa betoniseinää. Soveltuu hyvin erilaisten pintastruktuurin luomiseen.
Hinta alk. 36 € / m2.

novacolor-concrete-pinnoituslaasti.jpg

CONCRETE
betonilaasti

Akryyli-siloksaaninen valmislaasti betoniefektin tekoon. Laaja sävy valikoima. Pinta voidaan viimeistellä sävyllisellä patinalla.
Tuote soveltuu sisä- ja  ulkokäyttöön.
Hinta alk. 30 € / m2.

Muita tuotteita betoniefektin tekoon

CONCRETE DESIGN – betoniefekti tehdään mineraalisella MARMUR MEDIO – sisustuslaastilla. Pinta näyttää aidosti valetulta betonipinnalta.
UPEA BETONIJÄLJITELMÄ!
Hinta alk. 47 € / m2.

Mineraalinen sisustuslaasti isommalla raekoolla. Tällä valmislaastilla teet rouheaa betoniefektipintaa helposti. Soveltuu hyvin sileän tai karkean pintastruktuurin luomiseen.
Hinta alk. 29 € / m2.

WALL2FLOOR – mikrosementeillä voit toteuttaa betoniefektiä seiniin ja lattioihin, kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Upea betoniefekti voidaan viimeistellä erilaisilla sävytetyillä patinoilla. Lakkavalikoimassa on ultra matta suojalakka.
Hinta alk. 27 €/ m2.

Betoniefektiä maalaamalla!
Matta metallihohtoinen efektimaali hienolla struktuurilla. Lastalevitteinen maalituote. Suosittu efektimaalituote upeilla sävyillä.
Tee-se-itse tuote!
Hinta alk. 16 € / m2.

Betoniefektiä maalaamalla!
Efektimaalituote, jolla voit tehdä betonijäljitelmää helposti. Yksinkertaisin ja nopein tapa viimeistellä pintaan betoniefektiä.
Hinta alk. 13 € / m2.

Monipuolinen sisustuslaasti, jolla voit toteuttaa betoniefektiä kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Valikoima sisältää pohjalaastin ja metallihohteisia viimeistelypatinointiaineita.
Hinta alk. 25 €/ m2.

Inspiraatio hukassa?

Concrete MOODBOARD

novacolor-archi-sisustuslaasti-concrete-moodboard-harmaa-betoni.jpg