Previous slide
Next slide

CONCRETE - betonilaastit

CONCRETE – betonilaastien valikoimasta löydät pinnoitteita, joilla teet helposti upean näköistä betonista pintaa, sileää tai rouheaa, sisälle tai ulos. Valikoiman betonilaastit ovat mm. kalkki ja sementtipohjaisia. ARCHI+ sarjan kaikki tuotteet ovat kuivajauheena säkissä. Valikoiman Concrete – valmislaastilla teet betonimaisen seinäpinnan helposti. Betoniefektiä on mahdollista tehdä myös maalaamalla. Tutustu myös efektimaalituotteisiin, joilla voit tehdä betoniefektiä. Novacolorin betonilaasteilla ja maaleilla teet upean betoniefektin helposti! Tutustu kaikkiin betoniefekti tuotteisiin. Vastaamme mielellämme tuotteita koskeviin tiedusteluihin.

HUOM! Kaikilla ARCHI+ tuotteilla on Eurofins GOLD sisäilmaluokitus!
Tämä luokitus kattaa monia Suomessa yleisesti hyväksyttyjä luokituksia.

ARCHI+ CONCRETE - betonilaasti

Aito mineraalinen betonilaasti betonimaisen seinäpinnan tekoon. Tällä tuotteella voit viimeistellä sileän tai karkean betoniefektin. Laaja sävyvalikoima. Soveltuu suojakäsiteltynä esimerkiksi keittiönvälitilaan tai takkapinnoitteeksi. Tutustu erilaisiin asennustekniikoihin asennusvideoiden avulla. Tuotteelle on saatavilla myös maahantuojan järjestämiä kursseja. Tutustu Novacolor kursseihin tästä. Materiaalihinta alk. 22 € / m2.

HUOM!  Eurofins GOLD sisäilmaluokitus! Tämä luokitus kattaa monia Suomessa yleisesti hyväksyttyjä luokituksia.

ARCHI+ CONCRETE asennusvideoita

Katso video
Katso video
Katso video
Katso video

ARCHI+ BIG - betonilaasti

Aito mineraalinen betonilaasti isolla raekoolla. Tällä tuotteella teet rouheaa betoniseinää. Soveltuu hyvin erilaisten karkeiden pintastruktuurien luomiseen. Voidaan yhdistää myös sileämmän Concrete version kanssa. Laaja sävyvalikoima. Suojakäsittelyillä lisää efektiä ja puhdistettavuutta. Tutustu erilaisiin asennustekniikoihin asennusvideoiden avulla. Tuotteelle on saatavilla myös maahantuojan järjestämiä kursseja. Tutustu Novacolor kursseihin tästä. Materiaalihinta alk. 36 € / m2.

HUOM!  Eurofins GOLD sisäilmaluokitus! Tämä luokitus kattaa monia Suomessa yleisesti hyväksyttyjä luokituksia.

ARCHI+ BIG asennusvideoita

Katso video
Katso video

CONCRETE - betonilaasti

CONCRERTE by Novacolor on akryyli-siloksaaninen valmislaasti betoniefektin tekoon. Laaja sävyvalikoima. Pinta voidaan viimeistellä sävyllisellä patinalla, jolla saadaan lisää efektiä. Tuote soveltuu sisä- ja  ulkokäyttöön. Tutustu erilaisiin asennustekniikoihin asennusvideoiden avulla. Tuotteelle on saatavilla myös maahantuojan järjestämiä kursseja. Tutustu Novacolor kursseihin tästä. Materiaalihinta alk. 27 € / m2.

CONCRETE VÄRIKARTTOJA

TUTUSTU VÄRIKARTTOIHIN JA KYSY LISÄÄ ASIAKASPALVELUSTA!

Muita tuotteita ja ideoita betoniefektin tekoon

CONCRETE DESIGN – betoniefekti tehdään mineraalisella MARMUR MEDIO – sisustuslaastilla. Pinta näyttää aidosti valetulta betonipinnalta. Jos etsit mahdollisimman aitoa valubetonipintaa, niin se on tässä! Meiltä saat kaikki materiaalit ja työvälineet valupinnan tekoon. TODELLA UPEA VALUBETONIPINTA!
Hinta alk. 53 € / m2.

Mineraalinen sisustuslaasti isommalla raekoolla. Tällä valmislaastilla teet rouheaa betoniefektipintaa helposti. Soveltuu hyvin sileän tai karkean pintastruktuurin luomiseen.
Hinta alk. 29 € / m2.

WALL2FLOOR – sisustuslaasteilla voit toteuttaa betoniefektiä seiniin ja lattioihin, kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Upea betoniefekti voidaan viimeistellä erilaisilla sävytetyillä patinoilla. Lakkavalikoimasta löytyy täyshimmeä ultra matta suojalakka.
Hinta alk. 27 €/ m2.

Monipuolinen efektilaasti, jolla voit toteuttaa betoniefektiä kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Valikoima sisältää pohjalaastin ja metallihohteisia viimeistelypatinointiaineita.
Hinta alk. 25 €/ m2.

Betoniefektiä maalaamalla!

Efektimaalituote, jolla voit tehdä betonijäljitelmää helposti. Yksinkertaisin ja nopein tapa viimeistellä pintaan betoniefektiä.
Hinta alk. 13 € / m2.

Betoniefektiä maalaamalla!

Matta metallihohtoinen efektimaali hienolla struktuurilla. Lastalevitteinen maalituote. Suosittu efektimaalituote upeilla sävyillä. SUOSITTU Tee-Se-Itse tuote! 
Hinta alk. 16 € / m2.

Inspiraatio hukassa?