Novacolor valikoimasta löydät kauneimmat sisustuspinnoitteet!

Italialaiset Novacolor sisustusmateriaalit ovat Suomen upein valikoima sisustuspinnoitteita! Erittäin kattavasta valikoimasta löydät sisustusmaalit, sisustuslaastit, savilaastit, kalkkilaastit, betonilaastit, mikrosementit, epoksilaastit, efektimaalit, efektilaastit, ruostemaalit, design-tapetit, sabluunat, jne. Tuotteita löytyy moniin käyttökohteisiin: seinät, katot, lattiat, kuivat ja kosteat tilat, takkapinnat, keittiöön, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, eteiseen jne. Tuotteet soveltuvat yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Novacolorin mallistosta löydät laadukkaiden materiaalien lisäksi myös inspiraatioita ja ideoita, joilla toteutat oman erottuvan viimeistelyn sisustukseesi. Tutustu, ihastu ja tilaa!

Novacolor, the colors of the Italian style

METALLICS

Ylelliset efektimaalit ja laastit.

Laaja valikoima upeita metallinhohteisia efektimaaleja odottaa sinua! Meiltä voit turvallisesti ja vaivattomasti löytää juuri sinun projektiisi sopivat tuotteet. Valikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia metallihohtoisia efektimaaleja, efektilaasteja sekä aitoa metallilaastia – ja tietenkin myös himmeämpiä vaihtoehtoja. Suosituimpia tuotteitamme ovat DUNE efektimaalit ja SWAHILI-hiekkamaalit, jotka ovat saavuttaneet suurta suosiota. Tilaa nyt ja aloita luova projekti metallinhohdon sävyttämänä!

MINERALS

Aito mineraaliset sisustusmaalit ja laastit.

Päivitä sisätilasi korkealaatuisilla kalkki- ja savipohjaisilla sisustusmateriaaleilla, jotka sopivat kuiviin tai puolikosteihiin alueisiin. Mineraalipohjaiset päällysteemme tarjoavat monia viimeistelyvaihtoehtoja ja on huolellisesti valmistettu parhaan suorituskyvyn takaamiseksi. Hengitä helpommin ilmanpuhdistavilla päällysteillämme ja maaleillamme, mukaan lukien ympäristöystävällinen, titaanidioksiditon PURO-sisämaalivaihtoehtomme. Luota asiantuntemukseemme ja tee sisätiloistasi miellyttävämmän mineraalipohjaisten sisustusmateriaalien avulla.

WALL2FLOOR

Kestävät sisustuslaastit.

Etsitkö toimivaa ja tyylikästä sisustuslaastia, joka toimii sekä kuivissa että kosteissa tiloissa? Älä etsi enää, sillä WALL2FLOOR-pintakäsittelyt täyttävät kaikki tarpeesi! Tämä kestävä, korkealaatuinen ja monipuolinen pinnoitustekniikka sopii täydellisesti lattioihin, seiniin ja jopa kattoihin. Laaja valikoima kauniita viimeistelytuotteita tekee siitä täydellisen valinnan tilaasi. Uusi WATERPROOF epoksilaastimme on erityisesti suunniteltu kosteisiin ja vilkkaasti liikennöityihin tiloihin. Luota WALL2FLOORiin kaikissa sisustuslaastitarpeissasi.

CONCRETE

Upeat betonilaastit.

Löydät oikeat betonilaastit aitojen pintojen luomiseen. Valikoimassamme on erilaisia betonilaasteja niin sileisiin kuin karkeisiin pintoihin. Tarjoamme vinkkejä erilaisten betonipintojen tekemiseen. Täältä löydät tuotteen ja vinkit upean betonipinnan tekemiseen! Tutustu laajaan valikoimaan ja hanki tarvittavat materiaalit helposti yhdestä paikasta. Olipa kyseessä sitten kodin sisä- tai ulkopinnoissa käytettävä betoni, olemme valmiina auttamaan sinua saavuttamaan haluamasi lopputulos.

OXIDATION

ruoste ja kupari efektimaalit

Aidoiksi patinoituvat ruoste- ja kupariefektimaalit ovat luonnollisia valintoja, kun halutaan lisätä särmää materiaaliin. IRONIC- ja VERDERAME-efektimaalit ovat täydellinen ratkaisu, kun haluat luoda aitoa ruoste- tai kuparipintaa nopeasti ja helposti. Voit käyttää näitä efektimaaleja yhdessä muiden tuotteiden, kuten ZEUS-efektimaalin, kanssa, ja saat erottuvan viimeistelyn niin sisä- kuin ulkotiloihin. Luo jotain erilaista!

MATmotion

laadukkaat sisustusmaalit

MATmotion – sisustusmaalit ovat todella laadukkaita ja erottuvat edukseen parempia ominaisuuksia tarjoamalla. Niiden hyvä levittyvyys ja peittävyys takaa täydellisen lopputuloksen ilman roiskumista tai ikäviä hajuja. Näiden maalien VOC-arvo on alhainen, joten ne ovat ympäristöystävällinen valinta. Lisäksi maalipinta on erittäin kestävä, mikä varmistaa sen, että seinäsi näyttävät upeilta pitkään aikaan. Huomioithan myös Eurofins GOLD-luokituksen, joka takaa tuotteidemme korkean laadun, ja nyt meillä on saatavilla myös uusia edullisempia hintoja!

WALLPAPER

design tapetit

Uudet ja täysin upeat tapettimallit Novacolorilta ovat saapuneet! Tämä upea kokoelma on täynnä luontoaiheisia kuvioita, jotka vievät sinut mukaan linnunradan salaperäiseen maailmaan. Valikoimastamme löydät seitsemän ainutlaatuista kuviota, joista jokainen on saatavana kolmella eri versiolla. Tutustu tänään eleganteihin suunnittelutapetteihimme ja löydä oma suosikkisi! Muista myös, että tapettirullamme ovat 68,5 cm (70,5 cm) leveitä. Tilaa omasi ja anna kodillesi upea ja persoonallinen ilme!

STENCIL

kuviointisabluunat

Upeat kuviointisabluunat, jotka on suunniteltu yksinomaan Novacolorille, ovat todella ainutlaatuisia. Älä unohda käyttää STENCIL-kuviointisabluunoita, sillä niillä voit luoda todella upeita viimeistelytöitä. Melanie Royals on tehnyt upeaa työtä suunnitellessaan näitä kuvioita, joten inspiroidu hänen töistään ja löydä uusia ideoita käyttökohteisiin ja sisustuksen yksityiskohtiin. Näiden upeiden sabluunoiden avulla löydät varmasti sopivan sabluunan jokaiseen tilaan ja tunnelmaan.

AMBASSADOR ACADEMY

Novacolor Suomi – kurssit

Löydä loputtomat mahdollisuudet oppia Novacolor – tuotteista Novacolor Ambassador Academy kurssien kautta. Kurssiemme avulla saat taidot luoda ainutlaatuisia ja kiehtovia pintoja. BASIC -kurssimme ovat sopivia kaikille asiasta kiinnostuneille, kun taas PRO -kurssit on suunniteltu alan aammattilaisille. Tutustu laajaan kurssivalikoimaamme verkkosivuillamme. Oletko kiinnostunut jostain tuotteesta ja kurssista, jota et näe? Kerro meille, ja harkitsemme sen lisäämistä valikoimaamme. Ota ensimmäinen askel kohti erottuvia pintakäsittelyjä tänään!

Inspiraatio hukassa?

Lataa PHOTOBOOK

Novacolor TUOTEKANSIO 2023

Novacolor, the colors of the Italian style