Novacolor, the colors of the Italian style

Novacolor tuotteista löydät kauneimmat sisustuspinnoitteet. Tutustu, ihastu ja tilaa!

Laaja valikoima upeita efektimaaleja, joissa on ylellistä metallinhohtoisuutta. Valikoimassa myös metallihohtoisia efektilaasteja ja aito metallilaasti. Osa tuotteista on matta metallihohtoisia. Yksinkertaisia tuotteita asentaa ja käyttää.

Aito mikrosementti kuiviin ja  kosteisiin tiloihin. Menetelmä soveltuu myös vanhan laatoituksen päälle. Laadukas ja kestävä tapa pinnoittaa lattioita, seiniä ja jopa kattoja. Laaja valikoima tyylikkäitä viimeistelyaineita.

Aitoja mineraalisia sisustuslaasteja kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Laastit ovat kalkki, savi sementtipohjaisia. Sisustuslaasteja on sileään ja karkeaan viimeistelyyn. Valikoimassa on aktiivisesti luonnonmukaisia sisustuslaasteja.

Aidosti hapettuvat ruoste ja kupari patinointi maalit. IRONIC – tuotteella voidaan tehdä corten -tyyppistä pintaa. Patinointiaineita voidaan käyttää yhdessä muiden tuotteiden kanssa, esim. ZEUS – efektimaalin.

MATmotion valikoima sisältää laadukkaita sisustusmaaleja. Laadukkaat maalit erottuvat selkeästi parempien ominaisuuksien ansiosta, kuten: yvä levittyvyys, hyvä peittoisuus, roiskumattomuus, hajuttomuus, alhainen VOC -arvo, maalipinnan ulkonäkö, jne.

Concrete – sisustuslaasteista löydät oikeat tuotteet betonimaisen pinnan tekoon. Valikoimassa eri sisustuslaasteja sileää tai karheaa pintaa. Sivuilta löydät myös muita vinkki tuotteita betonimaisia pintoja varten.

Upea ja tyylikäs kokoelma sabluunoita, joilla teet erottuvaa viimeistelyä. Tämä sabluunakokoelma on Novacolorille yksinoikeudella suunniteltu. Design by Melanie Royals. Tutustu, ihastu ja tilaa! 

Tältä sivulta löydät tietoa Novacolor tuotteiden käytöstä. Järjestämme koulutusta Novacolor tuotteille. Tutustu kurssivalikoimaan. Oletko kiinnostunut jostain tietystä kurssista? Kerro se meille niin voimme huomioida sen.

Huippulaadukkaat italialaiset asennusvälineet sisustajille, jotka haluavat luoda ja tehdä erottuvaa viimeistelyä. Hyvällä ja asianmukaisella työkalulla teet työn oikein ja viimeistellysti. Tutustu valikoimaan sivuillamme: www.marmorinotools.fi

Inspiraatio hukassa?

Lataa PHOTOBOOK

Kiinnostuitko?

Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin lisätiedusteluihin. Nopeiten saat meihin yhteyden soittamalla suoraan asiakaspalvelunumeroon:
045 345 2345

Voit myös lähettää meille viestin ohessa olevalla lomakkeella. Lähetä viestillä lisätiedustelu, tarjouspyyntö tai tilaus!

HUOM! Toimitamme tuotteita myös suoraan työmaalle tai vaikka kotiovellesi. Toimitusrahti alk. 20€.

Myynti – sivuilta löydät lisätietoja miten voit hankkia tuotteita. Sivuilta löytyvät myös jälleenmyyjien yhteystiedot.

Lähetä meille viesti.