Novacolor valikoimasta löydät kauneimmat sisustuspinnoitteet!

Novacolor sisustusmateriaalit ovat Suomen upein valikoima sisustuspinnoitteita! Erittäin kattavasta valikoimasta löydät sisustusmaalit, sisustuslaastit, savilaastit, kalkkilaastit, betonilaastit, mikrosementit, epoksilaastit, efektimaalit, efektilaastit, ruostemaalit, design tapetit, sabluunat, jne. Novacolorin mallistosta löydät laadukkaiden materiaalien lisäksi myös inspiraatiota ja ideoita joilla toteutat oman erottuvan viimeistelyn sisustukseesi. Tutustu, ihastu ja tilaa!

Novacolor, the colors of the Italian style

MINERALS - sisustuslaastit

Aitoja mineraalisia sisustuslaasteja kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Sisustuslaastit ovat kalkki, savi ja sementtipohjaisia. Sisustuslaasteja löytyy sileään ja karkeaan viimeistelyyn. Valikoimassa on myös huoneilmaa puhdistavia sisustuslaasteja.

METALLICS - efektimaalit

Laaja valikoima upeita efektimaaleja, joissa on ylellistä metallinhohtoa. Valikoimassa on myös metallihohtoisia efektilaasteja ja aito metallilaasti. Osa tuotteista on matta metallihohtoisia. Efektimaalit ovat yksinkertaisia tuotteita asentaa ja turvallisia käyttää.

WALL2FLOOR - sisustuslaastit

Aidot sisustuslaastit kuiviin ja  kosteisiin tiloihin. WALL2FLOOR sisustuslaastit soveltuvat myös vanhan ehjän laatoituksen pinnoittamiseen. WALL2FLOOR on laadukas ja kestävä tapa pinnoittaa lattioita, seiniä ja kattoja. WALL2FLOOR valikoima sisältää laajan valikoiman tyylikkäitä viimeistelyaineita.

CONCRETE - sisustuslaastit

CONCRETE – sisustuslaasteista löydät oikeat tuotteet betonimaisen pinnan tekoon. Valikoimasta löytyy sisustuslaasteja sileän tai karhean pinnan tekoon. Tutustu myös muihin tuotteisiin betonimaisia pintoja varten.

MATmotion - sisustusmaalit

MATmotion sisustusmaalit on laadukas valikoima sisustusmaaleja. Laadukkaat MATmotion sisustusmaalit erottuvat selkeästi parempien ominaisuuksien ansiosta, kuten: hyvä levittyvyys, hyvä peittävyys, roiskumattomuus, hajuttomuus, alhainen VOC-arvo, maalipinnan ulkonäkö, jne.

WALLPAPER - design tapetit

Novacolorin ensimmäinen design tapettivalikoima! Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikkisi. Kuvastossa on myös materiaaliehdotukset muiden seinien pinnoittamiseen sisustusmaalilla, efektimaalilla tai sisustuslastilla.

OXIDATION - patinat

Aidosti hapettuvat ruoste- ja kupari patinointimaalit. IRONIC – rautamaalilla voit tehdä aitoa ruostepintaa. Patinointiaineita voidaan käyttää yhdessä muiden tuotteiden kanssa, esim. ZEUS – efektimaalin kanssa.

STENCIL - sabluunat

Upea ja tyylikäs kokoelma sabluunoita, joilla teet erottuvaa viimeistelyä. Tämä sabluunakokoelma on suunniteltu Novacolorille yksinoikeudella. Design by Melanie Royals. Tutustu, ihastu ja tilaa! 

NOVACOLOR KURSSIT

Tältä sivulta löydät tietoa Novacolor tuotteiden kursseista. Järjestämme säännöllisesti koulutusta Novacolor tuotteille. Tutustu kurssivalikoimaan ja ilmoittaudu mukaan!

MARMORINO TOOLS

Huippulaadukas italialainen asennusvälinesarja sisustajille, jotka haluavat luoda ja tehdä erottuvaa viimeistelyä. Hyvällä ja asianmukaisella työkalulla teet työn oikein ja viimeistellysti. Tutustu valikoimaan tuotekatalogin avulla. Kysy lisää tuotteista asiakaspalvelusta!

Inspiraatio hukassa? Lataa PHOTOBOOK.

Novacolor TUOTEKANSIO 2022