Novacolor, the colors of the Italian style

Novacolor valikoimasta löydät kauneimmat sisustuspinnoitteet! Valikoimasta löytyy sisustusmaalit, sisustuslaastit, savilaastit, kalkkilaastit, betonilaastit, mikrosementit, efektimaalit, efektilaastit, ruostemaalit, design tapetit, sabluunat, jne. Novacolorin mallistosta löydät upeita materiaaleja ja ideoita joilla toteutat oman erottuvan viimeistelyn sisustukseesi. Tutustu, ihastu ja tilaa!

Aitoja mineraalisia sisustuslaasteja kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Laastit ovat kalkki, savi sementtipohjaisia. Sisustuslaasteja on sileään ja karkeaan viimeistelyyn. Valikoimassa on aktiivisesti luonnonmukaisia sisustuslaasteja.

Laaja valikoima upeita efektimaaleja, joissa on ylellistä metallinhohtoisuutta. Valikoimassa myös metallihohtoisia efektilaasteja ja aito metallilaasti. Osa tuotteista on matta metallihohtoisia. Yksinkertaisia tuotteita asentaa ja käyttää.

Aidot sisustuslaastit kuiviin ja  kosteisiin tiloihin. Menetelmä soveltuu myös vanhan laatoituksen päälle. Laadukas ja kestävä tapa pinnoittaa lattioita, seiniä ja jopa kattoja. Laaja valikoima tyylikkäitä viimeistelyaineita.

Concrete – sisustuslaasteista löydät oikeat tuotteet betonimaisen pinnan tekoon. Valikoimassa eri sisustuslaasteja sileää tai karheaa pintaa. Sivuilta löydät myös muita vinkki tuotteita betonimaisia pintoja varten.

MATmotion valikoima sisältää laadukkaita sisustusmaaleja. Laadukkaat maalit erottuvat selkeästi parempien ominaisuuksien ansiosta, kuten: hyvä levittyvyys, hyvä peittoisuus, roiskumattomuus, hajuttomuus, alhainen VOC-arvo, maalipinnan ulkonäkö, jne.

HUIPPU-UUTUUS!
Novacolorin design tapettivalikoima on julkaistu! Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikki. Kuvastossa on myös materiaaliehdotukset muiden seinien pinnoittamiseen.

Aidosti hapettuvat ruoste ja kupari patinointi maalit. IRONIC – tuotteella voidaan tehdä corten -tyyppistä pintaa. Patinointiaineita voidaan käyttää yhdessä muiden tuotteiden kanssa, esim. ZEUS – efektimaalin.

Upea ja tyylikäs kokoelma sabluunoita, joilla teet erottuvaa viimeistelyä. Tämä sabluunakokoelma on Novacolorille yksinoikeudella suunniteltu. Design by Melanie Royals. Tutustu, ihastu ja tilaa! 

Tältä sivulta löydät tietoa Novacolor tuotteiden kursseista. Järjestämme säännöllisesti koulutusta Novacolor tuotteille. Tutustu kurssivalikoimaan ja ilmoittaudu mukaan!

Huippulaadukkaat italialaiset asennusvälineet sisustajille, jotka haluavat luoda ja tehdä erottuvaa viimeistelyä. Hyvällä ja asianmukaisella työkalulla teet työn oikein ja viimeistellysti. Tutustu valikoimaan tuotekatalogin avulla.

Inspiraatio hukassa?

Novacolor TUOTEKANSIO 2022