Novacolor, the colors of the Italian style

Novacolor valikoimasta löydät kauneimmat sisustuspinnoitteet!

Italialaiset Novacolor sisustusmateriaalit ovat Suomen upein valikoima sisustuspinnoitteita! Erittäin kattavasta valikoimasta löydät sisustusmaalit, sisustuslaastit, savilaastit, kalkkilaastit, betonilaastit, mikrosementit, epoksilaastit, efektimaalit, efektilaastit, ruostemaalit, design-tapetit, sabluunat, jne. Tuotteita löytyy moniin käyttökohteisiin: seinät, katot, lattiat, kuivat ja kosteat tilat, takkapinnat, keittiöön, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, eteiseen jne. Tuotteet soveltuvat yksityisiin ja julkisiin tiloihin. Novacolorin mallistosta löydät laadukkaiden materiaalien lisäksi myös inspiraatioita ja ideoita joilla toteutat oman erottuvan viimeistelyn sisustukseesi. Tutustu, ihastu ja tilaa!

Novacolor, the colors of the Italian style

METALLICS - efektimaalit

Laaja valikoima upeita efektimaaleja, joissa on ylellistä metallinhohtoa. Valikoimassa on myös metallihohtoisia efektilaasteja ja aito metallilaasti. Osa tuotteista on matta metallihohtoisia. Efektimaalit ovat yksinkertaisia tuotteita asentaa ja turvallisia käyttää.

MINERALS - sisustuslaastit

Aitoja mineraalisia sisustuslaasteja kuiviin ja semikosteisiin tiloihin. Sisustuslaastit ovat kalkki, savi ja sementtipohjaisia. Sisustuslaasteja löytyy sileään ja karkeaan viimeistelyyn. Valikoimassa on myös huoneilmaa puhdistavia sisustuslaasteja.

WALL2FLOOR - sisustuslaastit

Aidot sisustuslaastit kuiviin ja  kosteisiin tiloihin. WALL2FLOOR sisustuslaastit soveltuvat myös vanhan ehjän laatoituksen pinnoittamiseen. WALL2FLOOR on laadukas ja kestävä tapa pinnoittaa lattioita, seiniä ja kattoja. WALL2FLOOR valikoima sisältää laajan valikoiman tyylikkäitä viimeistelyaineita.

CONCRETE - sisustuslaastit

CONCRETE – sisustuslaasteista löydät oikeat tuotteet betonimaisen pinnan tekoon. Valikoimasta löytyy sisustuslaasteja sileän tai karhean pinnan tekoon. Tutustu myös muihin tuotteisiin betonimaisia pintoja varten.

OXIDATION - efektimaalit

Aidosti hapettuvat ruoste ja kupari efektimaalit. IRONIC – efektimaalilla voit tehdä aitoa ruostepintaa. Patinointiaineita voidaan käyttää yhdessä muiden tuotteiden kanssa, esim. ZEUS – efektimaalin kanssa.

MATmotion - sisustusmaalit

MATmotion sisustusmaalit on laadukas valikoima sisustusmaaleja. Laadukkaat MATmotion sisustusmaalit erottuvat selkeästi parempien ominaisuuksien ansiosta, kuten: hyvä levittyvyys, hyvä peittävyys, roiskumattomuus, hajuttomuus, alhainen VOC-arvo, maalipinnan ulkonäkö, jne.

WALLPAPER - design tapetit

Novacolorin ensimmäinen design tapettivalikoima! Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikkisi. Kuvastossa on myös materiaaliehdotukset muiden seinien pinnoittamiseen sisustusmaalilla, efektimaalilla tai sisustuslastilla.

STENCIL - sabluunat

Upea ja tyylikäs kokoelma sabluunoita, joilla teet erottuvaa viimeistelyä. Tämä sabluunakokoelma on suunniteltu yksinoikeudella Novacolorille. Design by Melanie Royals. Tutustu, ihastu ja tilaa! 

NOVACOLOR kurssit

Tältä sivulta löydät tietoa Novacolor tuotteiden kursseista. Järjestämme säännöllisesti koulutusta Novacolor tuotteille. Tutustu kurssivalikoimaan ja ilmoittaudu mukaan!

Inspiraatio hukassa?

Lataa PHOTOBOOK

Novacolor TUOTEKANSIO 2023