Previous
Next

SWAHILI ja SWAHILI OPACO - efektimaalit

Metallihohteisia efektimaaleja hiekka-efektillä.

SWAHILI – efektimaali on koristeellinen sisustusmaali. SWAHILI – efektimaalissa metallihohto (hopea tai kulta) ja valikoitu kvartsihiekka luo visuaalisen ja yksilöllisen sisustuspinnan. SWAHILI luo vivahteikkaan ja käsin kosketeltavan efektin, joka tekee sisustuksesta viihtyisän ja huippumodernien suuntausten mukaisen. SWAHILI  on turvallinen ja helppokäyttöinen tuote, jolla onnistuu jokainen sisustaja.

SWAHILI – efektimaali on laadukas, yksinkertainen ja helppo asentaa. Soveltuu suojakäsiteltynä esimerkiksi keittiönvälitilaan. Tutustu tuotteeseen kuvien, värikarttojen ja muiden tuotetietojen avulla. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin tuotetta koskeviin kysymyksiin. SWAHILI OPACO on mattainen versio hiekka-efektimaalista.

Suosittu tee-se-itse tuote! Hinta alkaen 16 €/m2

Swahili - inspiraatiokuvia

Swahili - asennusvideot

Inspiraatio hukassa?

Kiinnostuitko?

Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteita koskeviin lisätiedusteluihin. Nopeiten saat meihin yhteyden soittamalla suoraan asiakaspalvelunumeroon:
045 345 2345

Voit myös lähettää meille viestin ohessa olevalla lomakkeella. Lähetä viestillä lisätiedustelu, tarjouspyyntö tai tilaus!

HUOM! Toimitamme tuotteita myös suoraan työmaalle tai vaikka kotiovellesi. Toimitusrahti alk. 20€.

Myynti – sivuilta löydät lisätietoja miten voit hankkia tuotteita. Sivuilta löytyvät myös jälleenmyyjien yhteystiedot.

Lähetä meille viesti.